Ring til os på tlf.: +45 70 25 84 00

BioMaster kan tilpasses alle slags organisk affald

Skrevet af jjkomadmin den 25. okt 2017

Bløde kartoffelskræller, hårde skaller eller klistret restprodukt fra øl-brygning. BioTrans Nordics affaldssystem kan tilpasses alle organiske rester fra køkkener – se selv her:

Tidligere på året leverede vi et affaldssystem til et øl-bryggeri, der ønskede en nem, økonomisk og bæredygtig måde at skaffe sig af med restproduktet mask fra øl-produktionen.

»Via BioMasteren fjernes masken på en let, hurtig og hygiejnisk måde, mens vi sikrer, at den dårlige lugt holdes under jorden, så husets gæster og områdets besøgende ikke generes,« forklarer Louise Norup Hellener, kommunikationsansvarlig på bryggeriet To Øl og TAPPERIET BRUS.

»Hver enkelt af vores affaldskværne indstilles individuelt til den pågældende form for affald, og det er ikke noget problem at blande mask og almindeligt madaffald,« fortæller Søren Jeberg, partner i BioTrans Nordic.

Se flere referencer her.

Overvejer du genanvending af madaffaldet i din virksomhed?

Kontakt en af vores konsulenter i BioTrans Nordic for rådgivning og afklaring af de muligheder, din virksomhed har for en mere miljøvenlig og effektiv håndtering af madaffald.

Har du spørgsmål til vores system? Spørg her!Eller ring til os på tlf.:
+45 70 25 84 00