Ring til os på tlf.: +45 70 25 84 00

BioTrans Nordic fremhæves for effektiv cirkulær økonomi

Skrevet af jjkomadmin den 18. okt 2017

DI har udpeget BioTrans Nordic som et positivt eksempel på en dansk virksomhed, der gennemfører cirkulær økonomi.

BioTrans Nordics affaldssystem fremstår som dansk foregangsprodukt for den cirkulære økonomi i Dansk Industris projekt MATChE.

Projekt MATChE – Making the Transition to Circular Economy – er et 3-årigt projekt støttet af Industriens fond og startet op i februar 2017. Projektet er drevet af konsortiet bestående af Dansk Industri, Miljøstyrelsen, CHORA Connection samt Danmarks Tekniske Universitet. Formålet er at støtte dansk industri i at øge konkurrenceevnen og at skabe vækst og nye arbejdspladser.

Hensigten men Projekt MATChE er at demonstrere en effektiv omstilling til cirkulær økonomi ud fra en vurdering af nuværende parathed – og her er BioMaster-modellen altså fremhævet som godt eksempel.

Den primære målgruppe er danske produktionsvirksomheder inklusiv de øvre og nedre led i værdikæden og på tværs af sektorer. Mere information er at finde på www.matche.dk.

Læs mere om BioTrans Nordics affaldssystem på: biotrans-nordic.com/om-biotrans/

Overvejer du genanvending af madaffaldet i din virksomhed?

Kontakt en af vores konsulenter i BioTrans Nordic for rådgivning og afklaring af de muligheder, din virksomhed har for en mere miljøvenlig og effektiv håndtering af madaffald.

Har du spørgsmål til vores system? Spørg her!Eller ring til os på tlf.:
+45 70 25 84 00