Ring til os på tlf.: +45 70 25 84 00

BioTrans søger installatør til installation og projektgennemføring af vores anlæg

Skrevet af jjkomadmin den 04. jan 2019

Er du vores nye installatør til installation og projektgennemføring af vores anlæg (montage af maskiner, rørføring og opsætning af tankanlæg til håndtering af organisk affald)?

Vi tilbyder en varieret hverdag med både fysisk arbejde, bestilling af materialer, planlægning og koordinering med andre faggrupper i forbindelse med installationer rundt om i landet. Du er formentlig VVS uddannet og vant til at arbejde med rørføring i metal og plast. Du har erfaring med PE el-muffe- og stuk svejsning og har en generel forståelse for arbejdet i andre faggrupper på en byggeplads.

Vi er en Odense-baseret miljøvirksomhed, som nu på 7. år arbejder på at forbedre den måde, hvorpå vi udnytter madaffald som en ressource. Vi medvirker til at lave vedvarende energi og vigtig gødning til landbruget, som erstatning for kunstgødning. Vore opgaver og kunder findes indenfor alle brancher, hvor der findes større madproduktion.

Vil du med på holdet, så kontakt Søren Jeberg på spj@biotrans-nordic.com eller på 40317717.

Overvejer du genanvending af madaffaldet i din virksomhed?

Kontakt en af vores konsulenter i BioTrans Nordic for rådgivning og afklaring af de muligheder, din virksomhed har for en mere miljøvenlig og effektiv håndtering af madaffald.

Har du spørgsmål til vores system? Spørg her!Eller ring til os på tlf.:
+45 70 25 84 00