Ring til os på tlf.: +45 70 25 84 00

Affaldskværn

BioTrans BioMaster Highline affaldskværn

BioMaster affaldskværn

En BioMaster er en affaldskværn, eller en biokværn som den også kaldes, hvor madaffaldet fyldes i. Det er en både let og hygiejnisk måde at bortskaffe madaffald på set i forhold til f.eks. indsamling i affaldsspande også kaldet “grisespande”, som mange storkøkkener benytter i dag.

Hvorfor er genbrug af madaffald vigtigt?

Med BioMasteren bliver processen i køkkenet optimeret. Alt madaffald fyldes blot i affaldskværnen, hvorpå lågen lukkes. Madaffaldet blandes herefter med en mindre mængde vand og transporteres videre fra kværnen ned i det lukkede rørsystem.

BioMasteren er en kværn udviklet med fokus på robusthed og er i dag den mest kraftfulde og driftsikre på markedet.

BioMaster affaldskværn findes i tre basis varianter: Highline, Plus eller Slim.

Se detaljeret produktinfo

 

BioTrans BioMaster tilpasset affaldskværn

Kundetilpasset affaldskværn

Foruden de tre faste varianter fås BioMasteren også som en fleksibel løsning, der kan tilpasses de lokale forhold og behov. Den kan fx integreres med transportbånd og opvask, hvor madaffald hældes direkte i kværnen fra transportbåndet. Ved sådanne løsninger kan affaldskværnen stadig fungere som almen kværn, hvis der er behov for at kværne større mængder affald under låg. Der er tillige mulighed for at installere flere kværne.

BioTrans Nordic har gode erfaringer med at tilpasse BioMasteren til omgivelserne, så virksomheden får en skræddersyet løsning, der passer optimalt til køkkenets forhold.

 

Processen fortsætter med rørsystemet.

Læs mere


Overvejer du genanvending af madaffaldet i din virksomhed?

Kontakt en af vores konsulenter i BioTrans Nordic for rådgivning og afklaring af de muligheder, din virksomhed har for en mere miljøvenlig og effektiv håndtering af madaffald.

Har du spørgsmål til vores system? Spørg her!Eller ring til os på tlf.:
+45 70 25 84 00

Please leave this field empty.