Ring til os på tlf.: +45 70 25 84 00

Når BioMasteren har kværnet madaffaldet (biomassen), transporteres det via et rørsystem til en biotank.BioTrans Nordic's rørsystem

Rørsystemet er udført med højkvalitets PE-rør, så stoppelser, utætheder og lugtgener undgås. Den specialpatenterede pumpe, som er hjertet i systemet, sørger for, at biomassen effektivt transporteres igennem rørsystemet.

“BioTrans Nordic lægger vægt på, at det skal være så nemt som muligt for virksomheden at få installeret systemet og efterfølgende bruge det”

Pumpen er driftsikker og den kraftigste sammenlignet med andre pumper på markedet. Der er derfor begrænset behov for service på tanken.

BioTrans Nordic lægger vægt på, at det skal være så nemt som muligt for virksomheden at få installeret systemet og efterfølgende bruge det. Vi varetager hele processen og opsætter systemet i samarbejde med vore specialister.

Læs mere om biotank lagring

 


Overvejer du genanvending af madaffaldet i din virksomhed?

Kontakt en af vores konsulenter i BioTrans Nordic for rådgivning og afklaring af de muligheder, din virksomhed har for en mere miljøvenlig og effektiv håndtering af madaffald.

Har du spørgsmål til vores system? Spørg her!Eller ring til os på tlf.:
+45 70 25 84 00

Please leave this field empty.