Ring til os på tlf.: +45 70 25 84 00

Madaffaldet transporteres til en biotank, som kan placeres fleksibelt efter virksomhedens lokale forhold.BioTrans biotank lagring

Den kan både stå tæt på køkkenet, men også i fx kælder eller på 1. sal, hvis der er behov for dette. Ved nybyggeri er der endvidere mulighed for nedgravning af tanken, så der spares dyre kvadratmeter.

Biotanken fås i forskellig størrelse alt efter virksomhedens behov og kan tilpasses pladsforhold og mængden af madaffald. Tankene fås i standardmodeller ned til 2 m³, men der er også mulighed for at specialproducere en tank, som passer perfekt til omgivelserne. BioTrans Nordic samarbejder med Danmarks førende plasttank producent, når en biotank skal specialfremstilles.

“Biotanken fås i forskellig størrelse alt efter virksomhedens behov og kan tilpasses pladsforhold og mængden af madaffald”

Da medarbejderen aldrig kommer i direkte kontakt med biotanken, er den et hygiejnisk alternativ til fx kompostering af madaffald. Tanken er desuden lugtfri, da den enten tilsluttes den eksisterende udluftning, eller der indsættes et specialudviklet biofilter, som hindrer lugtgener.

Tanken rengøres efter behov, og der er mulighed for at installere sprinklere, som gør rengøringen endnu lettere.

Læs mere om den fordelagtige tømningsordning.


Overvejer du genanvending af madaffaldet i din virksomhed?

Kontakt en af vores konsulenter i BioTrans Nordic for rådgivning og afklaring af de muligheder, din virksomhed har for en mere miljøvenlig og effektiv håndtering af madaffald.

Har du spørgsmål til vores system? Spørg her!Eller ring til os på tlf.:
+45 70 25 84 00

Please leave this field empty.