BioTrans i nyrenoveret idrætshal

Skrevet af Bio Admin den 23. feb 2018

Nu har idrætsverdenen også fået øjnene op for BioTrans Nordics køkkensystem.

Magasinet Idræt, Kultur og Fritid, der henvender sig til ledere i danske kultur- og idrætsanlæg skriver i seneste nummer om BioTrans Nordics installation i de nyrenoverede Jyllingehaller uden for Roskilde.

I Jyllingehallerne vil der være konference- og selskabslokaler med plads til 80 gæster, og det kræver naturligvis et køkken, hvor der er tænkt på miljø, arbejdsmiljø og logistik.

»Når vi nu skulle starte forfra, var det ingen grund til ikke at vælge et arbejdsredskab, der både er godt for de kommende medarbejdere og for miljøet,« siger Ole Gylling Hansen, der er ingeniør og næstformand i Jyllingehallerne.

»Både medarbejdernes arbejdsmiljø og tanken om genanvendelse har været vigtig for os. Det er oppe i tiden, og et nyt og gennemført anlæg, som Jyllingehallerne bliver, bør være først på de gode værdier for de ansatte og for miljøet,« siger Ole Gylling Hansen.

Overvejer du genanvending af madaffaldet i din virksomhed?

Kontakt en af vores konsulenter i BioTrans Nordic for rådgivning og afklaring af de muligheder, din virksomhed har for en mere miljøvenlig og effektiv håndtering af madaffald.