D’Angleterre: BioTrans Nordics system er en befrielse

Skrevet af Bio Admin den 17. okt 2016

Hotel D’Angleterre i København var blandt de første danske kunder, der fik installeret et affaldssystem fra BioTrans Nordic. Teknisk direktør fra D’Angleterre, Jan Brink-Pedersen kan selv efter tre år huske, hvordan arbejdsforholdene var før, hotellet fik installeret systemet, hvor medarbejderne måtte bakse fyldte affaldsspande ned til et affaldsrum i kælderen.
»Det var en befrielse at slippe af med affaldsrummet. Selvom hygiejnen var i top, skulle der ikke meget til, før affaldet blev ulækkert og begyndte at lugte. I dag ser vi ikke mere til madaffaldet, efter det er hældt i kværnen,« fortæller Jan Brink-Pedersen

Grøn indsats er vigtigt
Hotellet har netop udtalt sig til en artikel, som senere på efteråret bringes i magasinet The Host. Hertil sagde Jan Brink-Pedersen desuden:

»Som et stort anerkendt hotel er det en selvfølge, at vi er med helt fremme med de grønne initiativer – samtidig er vores medarbejderes arbejdsmiljø vigtigt for os,« sagde han til magasinet.

Overvejer du genanvending af madaffaldet i din virksomhed?

Kontakt en af vores konsulenter i BioTrans Nordic for rådgivning og afklaring af de muligheder, din virksomhed har for en mere miljøvenlig og effektiv håndtering af madaffald.