Er Du Vores Nye Servicetekniker?

Skrevet af Laura Pihl den 13. dec 2022

 

Service-tekniker til Biotrans, primært Sjælland

– Bliv del af den grønne omstilling, en tekniker der gør en forskel!

Vi søger en selvkørende tekniker til arbejde med primært tilkald og periodisk eftersyn på Biotrans løsninger i hele landet, primært Sjælland. Desuden vil du blive del af teamet, der opstiller og igangsætter nye løsninger.

Du kan se mere om os på Biotrans-nordic.com eller på vores sociale medier.

 

Opgaver:

Vi arbejder med at reparere og servicere vores systemer mekanisk, el-teknisk og generel problemløsning. Omkring el, arbejder vi med svagstrøm, og mekanisk arbejder vi med pumper, motorer, ventiler med mere. Idet vi arbejder med at omdanne madaffald til grøn energi, må du ikke være bange for at røre ved madaffald, få beskidte fingre eller arbejde med problemløsninger der ligger udenfor dine normale kompetencer.

 

Faglige Kvalifikationer:

Du har muligvis en baggrund som automatik-montør, automekaniker, elektriker, VVS ́er med indsigt i el-styring eller anden relevant uddannelse med 2-3 års erfaring indenfor generelt arbejde med vedligehold af maskiner o. lign. Desuden er du god med serviceopgaver, både i praksis og dialogen med kunder og kollegaer. Vores opgavestyring foregår digitalt, herunder varebestilling, tidsregistrering mv., så god flair for it og brug af mobilen er et plus.

 

Personlige Kvalifikationer:

Du er imødekommende og tillidsvækkende. Du er god til at skabe relationer til kunder og god til at skabe høj kundetilfredshed. Du arbejder selvstændigt og målrettet med dine opgaver/projekter inden for de fastsatte rammer og gældende regler i faget. Du skal formå at fastholde overblik i en travl hverdag, mens du også har styr på detaljerne. Du er en teamplayer med konstant fokus på at udvikle dig i dit arbejde. Din bopæl er optimalt på Sjælland/Storkøbenhavn eller nærområdet til dette, da din hverdagen starter ud fra privatadressen.

 

Du tilbydes:

Bliv del af et skønt team i en spændende virksomhed, hvor du er med til at gøre en forskel. Du får forskelligartede arbejdsopgaver, samt gode mulighed for at medvirke i planlægningen af din hverdag. Du arbejder selvstændigt, men er samtidig del af et team med ambitioner om at blive flere. Stillingen er på fuld tid, fordelt på alle ugens hverdage, med løn efter kvalifikationer. Start snarest muligt eller efter aftale.

 

Ansøgning:

Hvis jobbet lyder som DIG, så skynd dig at sende en kort mail på pihl@biotransnordic.com , gerne med cv (men ikke et krav) eller ring på tlf. 61612790 til Søren Pihl og søg jobbet.

Du kan se mere om vores virksomhed på www.biotrans-nordic.com

Overvejer du genanvending af madaffaldet i din virksomhed?

Kontakt en af vores konsulenter i BioTrans Nordic for rådgivning og afklaring af de muligheder, din virksomhed har for en mere miljøvenlig og effektiv håndtering af madaffald.