Istandsat og Genanvendt

Skrevet af Laura Pihl den 30. mar 2021

Genbrug er det nye sort. Det er smart, det er nemt og det er godt for miljøet.  

Hos Biotrans står vi inde for, at man ikke skal kassere noget der sagtens kan få nyt liv. Derfor kan du få Biomasteren som en istandsat og genanvendt version, klar til at fortsætte sin drift og hjælpe til med at gøre sit til den grønne omstilling. Og det ligeså effektivt og upåklageligt som i første omgang.

Men kan det overhovedet betale sig? Ja, det kan det godt; maskinen er så vellavet og gennemtænkt at det selv efter flere års brug hos en anden kunde give fin mening at renovere den. Det skyldes især også at maskinen fra start er produceret med blandt andet umage skjulte samlinger, hængsler, og meget mere.

Denne fokus for opmærksomhed på kvaliteten skyldes især, at det kværnede madaffald falder til en lav pH-værdi – hvilket kan skabe et noget aggressivt miljø – der gør dårlige samlinger sårbare mod hurtig nedslidning og nedbrydning. Dette er heldigvis ikke tilfældet med en højkvalitets-biokværn fra Biotrans. Med almindelig god rengøring og ugentlig anvist vedligeholdelse, kan den holde i mange, mange år.

Gennem vores snart 10 årige eksistens, har vi kunder med biokværne der har mere end 5-9 år på bagen. Nogle af disse har vi udført lignende opgaver for – nogle hos os, nogle hos kunden selv – andre fortsætter bare ufortrødent hos kunden og er stadig mere end fine.

Når missionen er overstået, har vi foran os en maskine – næsten så god som ny – klar til at gøre glæde hos vores næste kunde og for miljøet.

Miljø og genbrug af ressourcer er dele af vores DNA i Biotrans, derfor glæder det os at vi også på denne måde kan bidrage til at gode ressourcer ikke går unødigt til spilde. 

Overvejer du genanvending af madaffaldet i din virksomhed?

Kontakt en af vores konsulenter i Biotrans for rådgivning og afklaring af de muligheder, din virksomhed har for en mere miljøvenlig og effektiv håndtering af madaffald.