Servicetekniker Søges

Skrevet af Laura Pihl den 18. okt 2021

Servicetekniker til Biotrans, Sjælland/København,
Vi søger en selvkørende tekniker til opgaver med primært tilkald og periodisk eftersyn på vores systemer.
Bliv et aktiv i den grønne omstilling, få en spændende og udfordrende hverdag med nye serviceopgave og glade kollegaer?
Trives DU med muligheden for at bruge, udvikle og tilegne dig kompetencer i en innovativ og grøn virksomhed?
Trives DU med dagligt at komme til nye steder, en travl hverdag, og nyder du medinddragelse i planlægning og problemløsning i din hverdag, så bliv en del af vores serviceteam?
Du kan blive næste skud på stammen i en aktiv og attraktiv virksomhed med hele Danmark som arbejdsplads!

Virksomheden:

Biotrans er en veldrevet og velrenommeret virksomhed inden for grøn håndtering af madaffald, etableret i 2012. Virksomheden, der er ejerledet og har 10 ansatte, arbejder med en nyskabende metode til at genanvende organisk affald til grøn energi og gødning. Du vil komme til at arbejde i et team, hvor positiv kommunikation er i fokus. Kommunikation mellem kolleger og kunder har en altafgørende værdi og danner grundlag for at opgaverne løses til alles tilfredshed.

Opgaver:

Vi arbejder med at reparere og servicere vores systemer mekanisk, el-teknisk og generel problemløsning. Omkring el, arbejder vi med svagstrøm, og mekanisk arbejder vi med pumper, motorer, ventiler med mere. Idet vi arbejder med at omdanne madaffald til grøn energi, må du ikke være bange for at røre ved madaffald, få beskidte fingre, eller arbejde med problemløsninger der ligger udenfor dine normale kompetencer, det vil være en del af hverdagen.

Faglige Kvalifikationer:

Du har muligvis en baggrund som automatikmontør, automekaniker, elektriker, VVS ́er med indsigt i el-styring eller anden relevant uddannelse med 2-3 års erfaring indenfor generelt arbejde med vedligehold af maskiner o. lign. Desuden er du god med serviceopgaver, både i praktisk håndtering og dialogen med kunder og kollegaer. Vores opgavestyring foregår digitalt, herunder varebestilling, tidsregistrering mv., så du har god flair for it og evner at tilegne dig ny viden om nye programmer.

Personlige Kvalifikationer:

Du er imødekommende og tillidsvækkende. Du er god til at skabe relationer til kunder, god til at skabe høj kundetilfredshed. Du arbejder selvstændigt og målrettet med dine opgaver/projekter inden for de fastsatte rammer og gældende regler i faget. Du skal formå at fastholde overblik i en travlt hverdag, men du har også styr på detaljerne. Du er en teamplayer, og du har fokus på løbende at udvikle dig i dit arbejde. Din bopæl er optimalt i Storkøbenhavn eller nærområdet til dette, muligvis på vejen mod Fyn, og starter hverdagen ud fra privatadressen.

Du tilbydes:

Et varieret og spændende job, en aktiv hverdag med mange spændende og forskelligartede arbejdsopgaver, plus gode muligheder for at planlægge din egen hverdag. Du får kollegaer, der åbent og uhøjtideligt arbejder såvel selvstændigt som i teams.
Stillingen er normeret til 37 timer ugentligt, fordelt på alle ugens hverdage, med løn efter kvalifikationer. Start snarest muligt, eller efter aftale.

Ansøgning:

Hvis jobbet lyder som DIG, så skynd dig at sende en kort mail , gerne med cv (men ikke et krav) eller ring til Søren Pihl og søg jobbet. 

Overvejer du genanvending af madaffaldet i din virksomhed?

Kontakt en af vores konsulenter i BioTrans Nordic for rådgivning og afklaring af de muligheder, din virksomhed har for en mere miljøvenlig og effektiv håndtering af madaffald.