Mød Søren og Søren fra Biotrans

Søren Pihl og Søren Probst Jeberg fra Biotrans forklarer om de mange fordele, du får med vores totalløsning, der omdanner dit madaffald til grøn energi.

Mød Kasper fra Biotrans

Hos Biotrans går vi meget op I, at vores kunde har gode oplevelse med vores løsning, og derfor kører Kasper land og rige rundt for at servicere jeres maskiner, hvis der skulle opstå problemer med dem.

Mød Anders fra Biotrans

Se med, når vores installatør Anders præsenterer sin hverdag og hør om nogle af de spændende udfordringer og situationer han løber ind ude hos vores mange kunder.

Mød Thomas fra Biotrans (Nymanns kloakservice)

Thomas sørger for, at alle biotankene bliver tømt ude hos vores kunder på hele Sjælland. Han er chauffør for Nymann Kloakservice, som vi har indgået et samarbejde med, så Thomas er vores faste tømningsmand på Sjælland.

MØD CHRISTOPHER FRA BRUS OG TO ØL

Brus og To Øl har været trofaste kunde rhos Biotrans gennem mange år. Her kan du høre om, hvilke problemstillinger de står overfor i hverdagen, og hvordan de anvender Biotrans’ løsning til at komme af med overskydende restprodukter.

Sådan bruger du Biokværnen

Her kan du se, hvordan du betjener Biokværnen fra Biotrans, og hvad du skal være opmærksom på ved brug.

Fejlsøgning og selvhjælp

Find ud af, hvordan du selv kan afhjælpe de fejl, der eventuelt måtte opstå med din Biokværn. Så kan du hurtigt bruge maskinen igen, hvis uheldet skulle være ude.

Sådan rengør du Biokværnen

Sådan rengør du Biokværnen udvendigt og indvendigt. Den skal rengøres dagligt og ugentligt, og det er hurtigt klaret, når du har set denne video.

Overvejer du genanvending af madaffaldet i din virksomhed?

Kontakt en af vores konsulenter i BioTrans Nordic for rådgivning og afklaring af de muligheder, din virksomhed har for en mere miljøvenlig og effektiv håndtering af madaffald.