Året Der Gik og det Grønne Bevis

Skrevet af Laura Pihl den 30. dec 2021

Det er tid til at afrunde endnu et år for os, og i år med udsigt til samme situation som for et år siden, men også vores første runde jubilæum i starten af 2022. I den anledning vil vi kigge tilbage på året der gik; både udfordringerne, men især også de mange sejre på trods.

I 2021 har vi måtte sige farvel til nogle på kontoret, men også modtaget et væld af nye ansigter til at holde og forandre den skønne energi på kontorerne. “Kontorerne” i flertal nu, som det er, da vi i foråret slog dørene op for vores kontor nummer 2 i Slagelse.

På trods af endnu et år med pandemien og nedlukninger er vi kommet helskindede ud på den anden side, stærke og stolte, og ligeså er vores fantastiske og sejlivede kundebase. En kundebase vi mener fortjener et kæmpe klap på skulderen for deres ihærdighed og standhaftighed i året der gik.

Sidst men ikke mindst runder vi året af med hele 50 nye igangværende og spændende projekter og som nævnt ovenover, 10-års jubilæum i denne kommende første måned af 2022.

Tusind tak for en kamp af et år, og mange flere endnu, og husk at hente jeres Grønne Bevis ned fra portalen. Billedet her er som kan ses tal fra Vejstrup Efterskole’s 2021, og sikke nogle flotte tal; tillykke med det!

Rigtig Godt Nytår!

 

Overvejer du genanvending af madaffaldet i din virksomhed?

Kontakt en af vores konsulenter i Biotrans for rådgivning og afklaring af de muligheder, din virksomhed har for en mere miljøvenlig og effektiv håndtering af madaffald.