Biotank lagring

Lagring af biomasse i biotank

Madaffaldet transporteres til lagring i en biotank, som kan placeres fleksibelt efter virksomhedens lokale forhold, der giver mange lagrings løsninger. Den kan både stå tæt på køkkenet, men også for eksempel i en kælder eller på 1. sal, hvis der skulle være behov for det. Ved nybyggeri er der endvidere mulighed for nedgravning af tanken, så der er mulighed for at spare dyre kvadratmeter på grunden.

Biotanken fås i forskellig størrelse alt efter virksomhedens behov og kan tilpasses pladsforhold og mængden af madaffald. Tankene fås i standardmodeller ned til 2 m³, men der er også mulighed for at specialproducere en tank, som passer perfekt til omgivelserne. BioTrans Nordic samarbejder med Danmarks førende plasttank producent, når en biotank skal specialfremstilles.

“Biotanken fås i forskellig størrelse alt efter virksomhedens behov og kan tilpasses pladsforhold og mængden af madaffald”

Da medarbejderen aldrig kommer i direkte kontakt med biotanken, er den et hygiejnisk alternativ til blandt andet kompostering af madaffald. Tanken er desuden lugtfri, da den enten tilsluttes den eksisterende udluftning, eller der indsættes et specialudviklet biofilter, som hindrer lugtgener.

Tanken rengøres efter behov, og der er mulighed for at installere sprinklere, som gør rengøringen endnu lettere.

Processen fortsætter med en fordelagtig tømningsordning.

Læs mere

 

Overvejer du genanvending af madaffaldet i din virksomhed?

Kontakt en af vores konsulenter i Biotrans for rådgivning og afklaring af de muligheder, din virksomhed har for en mere miljøvenlig og effektiv håndtering af madaffald.