Kundevideoer

En fremtidssikret løsning med Skolerne i Oure

Køkkenchef på Skolerne i Oure, Mads Dreyer, forklarer her, hvorfor det er vigtigt at genanvende de mange kalorier, vi smider ud. Her er Biokværnen behjælpelig med at bearbejde madaffaldet, så det videreleveres i en fremtidssikret løsning. Med Biomasteren nedsættes den samlede affaldstransport, hygiejnen forbedres, og man undgår tunge løft, når madaffaldet lægges i kværnen.

Undgå madspild med Skolerne i Oure

Vi har besøgt Skolerne i Oure og talt med køkkenchef Mads Dreyer om, hvilke tiltag de har startet for at undgå madspild i deres hverdag. Du kan høre om tankerne bag deres ideologier og få et indblik I, hvad de håber fremtiden bringer med sig.

En investering der giver mening

Gæsterne forventer, at Hotel GSH drives bæredygtigt, så derfor har hoteldirektør Trine Richter søsat 75 bæredygtige løsninger hos dem. Én af disse er biokværnen fra Biotrans, der giver mening for det samlede billede. Hotel GSH får det sidste med, når deres madaffald bliver kværnet og i sidste ende kommer tilbage til jorden igen.

Mød Trine fra Green Solution

House Green Solution House lægger stor vægt på bæredygtighed, lokale og økologiske råvarer, og så har de en holdning til madspild. Vi har besøgt hotellet på Bornholm, hvor vi fik en snak med direktør Trine Richter om deres indsatser for den globale ansvarlighed, som vi alle er en del af. Deres grønne løsninger tæller blandt andet et omfattende solcellesystem, der er implementeret i hotellets facade og tagkonstruktion.

Mød Nina fra DeViKa

DeViKa madservice på Bornholm er et kommunalt tilbud til folk, der har behov for tilberedte måltider. DeViKa er en virksomhed, der har søsat mange grønne initiativer og er drevet af en økologiske tankegang og lokale fødevarer. Hør om deres oplevelser og erfaringer med Biotrans’ univers, og hvordan Biokværnen er med til at øge deres fokus på, hvad de putter i den.

Mød Christopher fra Brus og To Øl

Brus og To Øl har været trofaste kunde rhos Biotrans gennem mange år. Her kan du høre om, hvilke problemstillinger de står overfor i hverdagen, og hvordan de anvender Biotrans’ løsning til at komme af med overskydende restprodukter.

Overvejer du genanvending af madaffaldet i din virksomhed?

Kontakt en af vores konsulenter i BioTrans Nordic for rådgivning og afklaring af de muligheder, din virksomhed har for en mere miljøvenlig og effektiv håndtering af madaffald.