Kundevideoer

Biotrans på besøg hos Frank fra Hotel Koldingfjord

Vi har været på besøg hos vores nye kunde Hotel Koldingfjord. Her har vi taget en snak med kokken Frank, som fortæller om de udfordringer de stod med før, og hvordan deres arbejdsgang har ændret sig, siden de fik Biokværnen ind i deres køkken.

Biotrans på besøg hos Peder fra Koldingfjord

Vi har været på besøg hos vores nye kunde Hotel Koldingfjord. Her fik vi en snak med adm. direktør Peder Madsen om baggrunden for investeringen i deres nye Biotrans-løsning.

Biotrans på besøg hos Hotel Koldingfjord

Hotel Koldingfjord har for nyligt investeret i en Biotrans-løsning, og vi har taget en snak med dem om det. Her får du en lille forsmag på besøget hos vores nye kunde.

Med ZBC på besøg hos Region Sjælland

Biotrans har haft besøg af ZBC handelsgymnasiet, og vi har sammen været på besøg hos vores kunde Region Sjælland. Søren fortæller om de unges engagement i den grønne omstilling og om dagen hos Region Sjælland.

Biotrans og ZBC på besøg hos Region Sjælland

Vi tog med Mathias og hans handelsskoleklasse fra ZBC Slagelse på besøg hos vores kunde Region Sjælland. Her fortalte vi de unge mennesker om vores løsning og vores gode samarbejde med Region Sjælland, inden vi tog et kig på biokværnen og tanken.

Med borgmesteren på besøg hos Region Sjælland

Søren Pihl er sammen med borgmester Knud Vincents på besøg hos Mogens Fonseca ved Region Sjælland. Med et Biotrans system kan man øge bæredygtigheden både ved arbejdsmiljøet, kørsel, og anvendelsen af madaffald, og så kan omdannelsen fra biomasse til grøn energi nu finde sted ved selve kilden!

Biomaster på Bromølle Kro

Det med at sortere madaffald er slet ikke så svært. Hør hvilke fordele Jan og Bromølle Kro har opnået ved at skifte til Biotrans’ totalløsning. De er glade for at være kommet igang og råder andre til at springe ud i det.

Bromølle Kros grønne rejse

Få et indblik i den grønne rejse som Bromølle Kro er på. Biotrans har hjulpet dem på vej med en Biotrans-løsning. Og som Jan siger, så har det ikke været det store problem at komme igang.

Med Biotrans hos BGI Akademiet

Biotrans har for nyligt installeret en Biokværn hos BGI Akademiet, som de nu har taget i brug. Du kan her høre køkkenchef Mette Hyldgaard forklare om de forventninger de har til arbejdet med Biokværnen i deres grønne proces.

På besøg hos BGI Akademiet

BGI Akademiet er Danmarks største idrætsefterskole. Her fortæller køkkenchef Mette Hyldgaard om skolens kerneværdier, om at klæde eleverne på til en grøn fremtid og deres miljøvenlige initiativer.

Indvielse af storkøkken hos Møllehuset

Vi var med til indvielsen af det nye produktionskøkken på Møllehuset Plejecenter, hvor vi fik en snak med køkkenleder Laura om deres forventninger til den fremtidige effektivitet. Køkkenet og den nyinstallerede biokværn skal være med til at minimere madspildet gennem monitorering og justering af maden til de forskellige afdelinger.

Fokus på madspild med Shark House

Hos Shark House Kitchen har de et stort fokus på madspild, og de har søsat en masse tiltag, der skal være med til at opretholde dette fokus. Jesper og hans ansatte kvalitetskontrollerer alle facetter af virksomheden og sørger for at forny sig for at følge med udviklingen.

På besøg hos Shark House Kitchen

Vi har været på besøg hos Shark House Kitchen, hvor vi tog en snak med Jesper Dillon om deres rejse. Med 23 år på bagen og en fusion med Madklubben har Jesper valgt at få en Biokværn fra Biotrans, som siden hen er blevet opgraderet til en større kværn, da behovet for dette opstod.

På besøg hos Hotel Nyborg Strand

Vi har været forbi Hotel Nyborg Strand og snakket med dem om deres grønne initiativer og de bæredygtige fokuspunkter, der står bag disse tiltag – hvoraf ét blandt andet er deres samarbejde med os og vores løsning. Vi har interviewet direktør Jan Grimstrup Larsen og køkkenchef Tina Møhring Madsen, og du kan her høre, hvad de havde at sige.

Brug af Biokværnen hos Region Sjælland

Vi har været på besøg hos Region Sjælland og hørt Mogens Fonseca fortælle om deres daglige brug af Vores system som led i Deres håndteringsplan af bioaffald; en plan der fungerer som et fuldt lukket system under skarpt opsyn af køkkenpersonalet selv, da de er dem der har det hele mellem hænderne hver dag.

Bæredygtig arbejdsplads med Region Sjælland

Mogens Fonseca fra Region Sjælland fortæller om, hvordan det at have en bæredygtig arbejdsplads er en bred vifte af egenskaber og metoder – og altså ikke udelukkende handler om klimaindsatser.

Lavt madspild med Vejstrup Efterskole

Vejstrup Efterskole har mange forskellige metoder i brug, for at mindske deres forurening, og Vi er så heldige at kunne hjælpes ad på madaffalds-fronten.

Grønne tiltag på Vejstrup Efterskole

Her fortæller forstander Michael Bjørn og Køkkenleder Rasmus Lolk om nogle af deres bæredygtige tiltag og fordelene ved at implementere dem i køkkenet.

En fremtidssikret løsning med Skolerne i Oure

Køkkenchef på Skolerne i Oure, Mads Dreyer, forklarer her, hvorfor det er vigtigt at genanvende de mange kalorier, vi smider ud. Her er Biokværnen behjælpelig med at bearbejde madaffaldet, så det videreleveres i en fremtidssikret løsning. Med Biomasteren nedsættes den samlede affaldstransport, hygiejnen forbedres, og man undgår tunge løft, når madaffaldet lægges i kværnen.

Undgå madspild med Skolerne i Oure

Vi har besøgt Skolerne i Oure og talt med køkkenchef Mads Dreyer om, hvilke tiltag de har startet for at undgå madspild i deres hverdag. Du kan høre om tankerne bag deres ideologier og få et indblik I, hvad de håber fremtiden bringer med sig.

En investering der giver mening

Gæsterne forventer, at Hotel GSH drives bæredygtigt, så derfor har hoteldirektør Trine Richter søsat 75 bæredygtige løsninger hos dem. Én af disse er biokværnen fra Biotrans, der giver mening for det samlede billede. Hotel GSH får det sidste med, når deres madaffald bliver kværnet og i sidste ende kommer tilbage til jorden igen.

Mød Trine fra Green Solution

House Green Solution House lægger stor vægt på bæredygtighed, lokale og økologiske råvarer, og så har de en holdning til madspild. Vi har besøgt hotellet på Bornholm, hvor vi fik en snak med direktør Trine Richter om deres indsatser for den globale ansvarlighed, som vi alle er en del af. Deres grønne løsninger tæller blandt andet et omfattende solcellesystem, der er implementeret i hotellets facade og tagkonstruktion.

Mød Nina fra DeViKa

DeViKa madservice på Bornholm er et kommunalt tilbud til folk, der har behov for tilberedte måltider. DeViKa er en virksomhed, der har søsat mange grønne initiativer og er drevet af en økologiske tankegang og lokale fødevarer. Hør om deres oplevelser og erfaringer med Biotrans’ univers, og hvordan Biokværnen er med til at øge deres fokus på, hvad de putter i den.

Mød Christopher fra Brus og To Øl

Brus og To Øl har været trofaste kunde rhos Biotrans gennem mange år. Her kan du høre om, hvilke problemstillinger de står overfor i hverdagen, og hvordan de anvender Biotrans’ løsning til at komme af med overskydende restprodukter.

Overvejer du genanvending af madaffaldet i din virksomhed?

Kontakt en af vores konsulenter i Biotrans for rådgivning og afklaring af de muligheder, din virksomhed har for en mere miljøvenlig og effektiv håndtering af madaffald.