BioMaster 4.0

Fjerde generation af BioMaster affaldskværne

Serien af BioMaster affaldskværne er de kraftigste og mest driftsikre på markedet, og nu er udviklingen af vores serie nået til fjerde generation. Disse kværne passer ind i alle produktions- og storkøkkener. De kan skræddersys til omgivelserne, samt til den efterspurgte funktionalitet, alt efter behov. Affaldskværnene er både hygiejniske og lette at rengøre jævnligt, set i forhold til virksomhedens egenkontrolprogram.

 

BioMasteren findes i tre varianter

Functions
BioMaster Highline
Til det store og krævende køkken
Se model
BioMaster Plus
Vores mest solgte model
Se model
BioMaster Slim
Målrettet de mindre køkkener
Se model
Komplet rustfrit stål chassis
Standby- og fejlfunktion
Forberedt til GSM/data opkobling
Avanceret niveaumåling af tanke til overvågning/statistik af madspild
*
*
*
Intern tankniveaumåler (80% / 100%)
Lukkemekanisme med nødstop funktion
Nødstop
BioTrans neddelingsteknik, som sikrer minimalt vandforbrug
*
*
Data udlæsningsmulighed
Justerbar procestid
*
Justerbare pumpe- og kværnfunktioner
Anti-forstoppelse af rørsystem
*
*
Programmérbar PLC styring
Tilbagestrømssikring EN1717 godkendt
Indkast gennem slids i låg
*
*
*
Automatisk rengøringsprogram
*
*
Programvalg: "Tørt affald" og "Standard"
Integreret håndbruser
Kundetilrettede processer
Avanceret data udlæsning

Funktionen kan tilvælges til den pågældende maskine

Alt efter virksomhedens behov, er der mulighed for at installere én eller flere affaldskværne. De bliver oftest placeret nær opvaskeområdet eller i grovkøkkenet, af hensyn til processen i køkkenet, foregår så funktionelt som muligt. Vores affaldskværne er støjsvage og nemme at betjene fra et simpelt betjeningspanel. Her kræves der stort set ingen oplæring. Sikkerheden er også i top da, vores affaldskværne er forsynet med en bremsemotor, som sikrer at kværnen automatisk stopper hvis låget åbnes.

BioMasteren findes i tre varianter: Highline varianten er vores luksusmodel til det store og krævende køkken, med masser af ekstra features, programmer og tilpasningsmuligheder til at bearbejde affaldet. Plus varianten er vores basis model til det almene køkken med enkle behov, og den mest solgte. Slim varianten er vores mindste model, målrettet til det mindre køkken, hvor den opfylder de mere simple behov, men også som en ekstra model til de større køkkener.

BioMaster serien overholder som den eneste på markedet gældende lovgivning iht. DS/EN 1717, som sikrer mod forurening af drikkevand i vandinstallationer, samt overholder generelle krav til tilbagestrømningssikringer ved kategori 5 affald (organisk affald fra køkkener).

Overvejer du genanvending af madaffaldet i din virksomhed?

Kontakt en af vores konsulenter i Biotrans for rådgivning og afklaring af de muligheder, din virksomhed har for en mere miljøvenlig og effektiv håndtering af madaffald.

Har du spørgsmål til vores system? Spørg her!
popup-personlig
Søren Probst Jeberg

SALG / PROJEKTER