Kunderne siger

Hvad kunderne siger om BioTrans systemet

BioTrans Systemet passer til alle storkøkkener

BioTrans Nordics affaldssystem passer til alle storkøkkener. I dag har kunder inden for bl.a. restaurant- og hotelbranchen samt sygehusvæsnet fået installeret affaldssystemet som en fast del af deres køkkenproces. Herunder er samlet forskellige udtalelser fra vore kunder, hvad kunderne siger om deres oplevelser med et BioTrans affaldssystem.

 

Mindre skridt og færre tunge løft

 – Vi sparer en masse skridt ud til affaldscontainerne. Vi slipper for tunge løft, fordi vi ikke længere skal slæbe madaffaldet ud i kæmpestore bøtter. Vi slipper for lugten af madrester om sommeren, og om vinteren slipper vi for at skulle ud i kulden hele tiden, mens der slipper en masse kulde ind i køkkenet, køkkenchef.
Hanne Jensen, Slagelse og Næstved sygehus` fælleskøkken (Sjællandske dagblad 2012)

 

– Det har været meget velfungerende. Køkkenet har været tilfreds. De er aflastet fra at skulle bære alt affaldet ned i kælderen og ind i skralderummet, så på den måde har det været velfungerende.
Rasmus Eisted, Rambøll (P4 Fyn 2013)

 

– Mange affaldskværne er sårbare. Hvis der for eksempel ryger en kniv med affaldet ned i kværnen, så får man driftsstop. Og den slags sker jo altid en lørdag aften, hvor der ikke er en tekniker på arbejde. Så jeg var umiddelbart skeptisk, da jeg hørte om anlægget. Men så besøgte jeg Slagelse Sygehus, der har fået installeret to af de her kværne, og så testede vi kniv-scenariet. Men jeg kunne se, at kniven nemt og hurtigt kunne tages op igen, og systemet kunne køre videre bagefter.
Teknisk chef Jan Brink-Pedersen, d’Angleterre

 

– Systemet vil betyde en klar forenkling af personalets arbejdsgange, og det vil gøre en stor forskel for arbejdsmiljøet i køkkenet. På denne her måde får vi det bedste ud af det madaffald, som er uundgåeligt i et stort køkken som vores.
Køkkenchef Morten Winther, Radisson Blu Aarhus (Aarhus Stiftstidende 2013)

 

– Før man vidste af det, vejede sådan én 60-70 kg (affaldsspand) og var ved at flyde over, så der skulle to mand og en sækkevogn til at køre den ud. Men nu får ingen ondt i ryggen længere, så det er virkelig fantastisk. Det kan i hvert fald varmt anbefales. Det er herligt, at der er udviklet noget så enkelt og effektivt at arbejde med.
Direktør Holger Brodersen, Hotel Christiansminde

 

– Så vi kan forvente en betydelig besparelse på driften. Det betyder, at tilbagebetalingstiden på anlægget bliver 2-3 år.
Teknisk chef Leif Christensen, Kold College (Restaurant og cafe 2013).
Læs mere om hvordan erhvervsaffald kan styrke virksomhedens CSR

 

Et affaldssystem i køkkenet?

Vil du vide mere om, hvad et affaldssystem i køkkenet kan gøre for virksomheden, er du velkommen til at kontakte os og høre mere om mulighederne.

BioTrans Nordic kommer gerne ud på et uforpligtende rådgivningsbesøg og fortæller mere om fordelene ved at installere et affaldssystem i virksomhedens køkken.

Overvejer du genanvending af madaffaldet i din virksomhed?

Kontakt en af vores konsulenter i Biotrans for rådgivning og afklaring af de muligheder, din virksomhed har for en mere miljøvenlig og effektiv håndtering af madaffald.