Ring til os på tlf.: +45 70 25 84 00

Affaldskværn

BioMaster affaldskværn

En BioMaster er en affaldskværn, eller en ‘biokværn’ som den også kaldes. Madaffaldet fyldes her i kværnen, og går derefter gennem rørsystemet til beholdere hvorefter det bliver omdannet til biogas. Det er en både let og hygiejnisk måde at bortskaffe køkkenets madaffald på. Set i forhold til indsamling af affald i affaldsspande- også kaldet ‘grisespande’, som mange storkøkkener stadig benytter i dag, er en affaldskværn den moderne, miljøvenlige og økonomiske løsning på problemet.

En BioMaster er for virksomheden en investering i en grønnere fremtid, som ikke bare gavner virksomheden selv, men i sidste ende også miljøet med en reduceret CO2 udledning. I dette koncept er der med andre ord ingen tabere, kun vindere.

Hvorfor er genbrug af madaffald vigtigt?

Med BioMasteren bliver processen i køkkenet optimeret. Alt madaffald fyldes blot i affaldskværnen, hvorpå lågen lukkes. Madaffaldet blandes herefter med en mindre mængde vand, og transporteres videre fra kværnen ned i det lukkede rørsystem.

BioMasteren er en kværn udviklet med fokus på robusthed og er i dag den mest kraftfulde og driftsikre affaldskværn på markedet.

BioMaster affaldskværnen findes i tre basis-varianter: Highline, Plus eller Slim. Varianterne har hver deres fordele, alt efter omgivelserne i det givne køkken de placeres i.

Se detaljeret produktinfo

Kundetilpasset affaldskværn

Foruden de tre faste varianter, fås BioMasteren også som en fleksibel og kundetilpasset løsning, der kan skræddersyes efter de lokale forhold og behov. Den kan for eksempel integreres med transportbånd og opvask, hvor madaffald hældes direkte i kværnen fra transportbåndet. Ved sådanne løsninger kan BioMasteren stadig fungere som almen affaldskværn, hvis der er behov for at kværne større mængder affald under låg. Der er tillige mulighed for at installere flere kværne, i forbindelse med den givne kværn.

BioTrans Nordic har gode erfaringer med at tilpasse BioMasteren til omgivelserne, så virksomheden får en skræddersyet løsning, der passer optimalt til køkkenets forhold.

Processen fortsætter med rørsystemet.

Læs mere

Overvejer du genanvending af madaffaldet i din virksomhed?

Kontakt en af vores konsulenter i BioTrans Nordic for rådgivning og afklaring af de muligheder, din virksomhed har for en mere miljøvenlig og effektiv håndtering af madaffald.