Rørsystem

Madaffald gennem rørsystem

Når BioMasteren har kværnet madaffaldet- nærmere betegnet som biomassen, transporteres den via systemet gennem et rørsystem, til lagring i en biotank. Rørsystemet er udført med højkvalitets PE-rør, så forstoppelse, utætheder og lugtgener her bliver undgået. Den specialpatenterede pumpe som også er hjertet i systemet, sørger for, at biomassen effektivt transporteres gennem systemet uden problemer.

“BioTrans Nordic lægger vægt på, at det skal være så nemt som muligt for virksomheden at få installeret systemet og efterfølgende bruge det”

BioTrans rørsystem fra affaldskværn til lagring i en biotank

Pumpen er driftsikker og den kraftigste sammenlignet med andre pumper på markedet. Der er derfor begrænset behov for service på tanken.

BioTrans Nordic lægger vægt på, at det skal være så nemt som muligt for virksomheden at få installeret systemet og efterfølgende bruge det. Vi varetager hele processen og opsætter systemet i samarbejde med vore specialister.

 

Processen fortsætter med lagring i en biotank.

Læs mere

 

Overvejer du genanvending af madaffaldet i din virksomhed?

Kontakt en af vores konsulenter i Biotrans for rådgivning og afklaring af de muligheder, din virksomhed har for en mere miljøvenlig og effektiv håndtering af madaffald.