Året Der Gik

Skrevet af Laura Pihl den 01. jan 2023

Det er nu blevet 2023, og det nyligt forgangne år var et år der for os var fuldt af gode oplevelser, omdanning af grøn energi fra biomasse, og fantastistiske milepæle. Derfor vil vi så gerne have lov til at dele nogle af højdepunkterne for os fra 2022.

Først og fremmest fik vi i løbet af det sidste år sagt vemodigt farvel til nogle dejlige kollegaer der har søgt mod nye græsmarker, men vi har også budt velkommen til friske bæredygtige hjerner på vores team der deler en masse ny energi og gode grønne idéer med os.

Derudover har det været et år med en masse fede shoots på diverse lokationer; både hos kunder, på hjemmebasen, og i messe-feltet.

Apropros messer, så har vi været til mange af dem og andre events. Vi har blandt været finalister til flere fornemme priser! Både Sustainary’s “SDG Tech Awards” og Building Green & WEBUILDDENMARKS’ “Det Bæredygtige Element”, og så blev vi udvalgt til et af “Nordic Top 50 Impact Company 2022” af The One Initiative.

 

Sidst men ikke mindst er vi utroligt stole over at kunne fortælle at vi er de første tilmeldte udstiller til den nystiftede bæredygtigheds-messe i Odense Kongresscenter, Reboot, til Novvember 2023. Der vil selvfølgelig komme meget mere information fra os om dette event senere på året, men indtil da kan der læses mere om Reboot på deres egen hjemmeside. Vi glæder os til de grønne festligheder og til at se de mange andre bæredygtige firmaer vi ved er ligeså begejstrede forat slutte sig til udstiller-listen.

 

Tak for et fantastisk 2022 til alle vores dejlige kollegaer, vores fantastiske kunder, og alle samarbejdspartnere derimellem, for at vi i fællesskab gør stort og småt for den grønne omstilling og en bedre fremtid for vores planet.

Rigtig godt nytår til alle, og må vi alle få et mindst ligeså frugtbart 2023!

Overvejer du genanvending af madaffaldet i din virksomhed?

Kontakt en af vores konsulenter i Biotrans for rådgivning og afklaring af de muligheder, din virksomhed har for en mere miljøvenlig og effektiv håndtering af madaffald.