Biotrans’ er nomineret til bæredygtighedspris

Skrevet af spjadmin den 31. mar 2020

Biotrans er blevet nomineret til SDG Tech Awards i kategorien ”Food and Agrotech”. Prisen uddeles ved et arrangement i København til efteråret.

Vi er stolte. Stolte, fordi vi og vores biokværn, BioMaster, er blevet nomineret til en anerkendt bæredygtighedspris. Nomineringen er en kæmpe anerkendelse af vores mission om at understøtte den grønne omstilling og skabe en mere bæredygtig fremtid for os alle.

”Vi bliver selvfølgelig glade, når andre anerkender den mission, som vi hver dag går på arbejde for at opfylde. Vores systemer til håndtering og genanvendelse af organisk affald tilgodeser både arbejdsmiljø, hygiejne, ressourceudnyttelse, grøn energi, reduktion af CO2 og økonomi, og det har nu givet os en flot nominering, som vi er rigtig stolte af,” siger Søren Jeberg.

Vores BioMaster biokværn, som nu findes i en generation 4.0, er en moderne og grøn løsning til bortafskaffelse af madaffald, som giver alle medarbejdere i køkkenet en lettere og mere hygiejnisk arbejdsgang. Kværnen fjerner hurtigt og effektivt madaffaldet, som opsamles centralt i en tankløsning. Herfra transporteres det til nærmeste biogasanlæg, hvorefter biomassen blandt andet anvendes til produktion af grøn energi, fjernvarme og el.

SDG Tech Awards uddeles 11. september 2020 ved et arrangement I Tap 1 i Kønenhavn.

Hos Biotrans har vi tidligere modtaget Odense Verdensmålspris 2014, ligesom vi har været normineret til Sustania100, der er en årlig guide over de 100 virksomheder, personer og organisationer i verden, der har udviklet grønne løsninger, som kan være med til at realisere visionen om et bæredygtigt samfund.

Overvejer du genanvending af madaffaldet i din virksomhed?

Kontakt en af vores konsulenter i Biotrans for rådgivning og afklaring af de muligheder, din virksomhed har for en mere miljøvenlig og effektiv håndtering af madaffald.