Biotrans fylder rundt!

Skrevet af Laura Pihl den 10. jan 2022

Endnu et BioTrans-system på OUH

Det er i denne Januar måned, ved indgangen til 2022,  præcis et årti siden Søren Jeberg og Søren Pihl først realiserede deres drøm. En drøm der udsprang fra en idé om en mere effektiv og grønnere måde at håndtere industrielt madaffald på, der sætter hvad der ellers er tænkt som spild tilbage i kredsløbet og bidrager til et cirkulært system.

 

Systemet er også blevet bearbejdet og udvidet gennem årene, og forbedret som nye idéer springer frem og nye kloge hoveder sluttede sig til; det har resulteret i et udvidet udvalg af BioMasteren, bedre og mere bæredygtige finjusteringer og tilføjelser.

Det har været et årti med både op- og nedture, men det  hele har bidraget til hvad vi selv mener er et velafrundet og progressivt firma med de skønneste kollegaer & arbejdsmiljø, et system og produkt der bidrager til en bæredygtigere verden og nogle helt igennem fantastiske og klima-fokuserede kunder og samarbejdspartnere.

Tusind tak for alt i de sidste 10 år med Biotrans, og Vi ser frem til de næste 10 (og forhåbentlig mange flere endnu).

 

Følg med her og på Vores sociale medier, for mere nyt om det sidste årti og vores hverdag i tiden der kommer.

Overvejer du genanvending af madaffaldet i din virksomhed?

Kontakt en af vores konsulenter i Biotrans for rådgivning og afklaring af de muligheder, din virksomhed har for en mere miljøvenlig og effektiv håndtering af madaffald.