Biotrans i Fyens Stiftstidende – Relevans og Vækst

Skrevet af Laura Pihl den 12. jun 2023

Søren Jeberg har været i en frugtbar dialog med Fyens Stiftstidende, og det er der kommet en flot artikel ud af omhandlende Biotrans’ stigende relevans i det nuværende ehvervsbillede og hvordan Vi i led med fokus på den grønne omstilling forventer en støt vækst fremover.

Som Søren nævner i artiklen, har Vi hos Biotrans i det sidste år set en stigning i efterspørgsel på hele 25%! Det er der selvfølgelig flere faktorer der spiller ind i, men det er primært 2 der fylder. Først, den voksende årvågenhed omkring grøn og bæredygtig drift i erhvervet og generelt og den stigende støtte der er for dette fra både den generelle befolkning men i særdeleshed også regeringen. Dernæst kommer meget af den offentlige stigning i opmærksomhed på dansk biogasproduktion og dennes vigtighed fra konsekvenserne af krigen i Ukraine og energikrisen.

Som Søren udtaler:

“ Det er en ambivalent følelse for os, for vi har desværre fået medvind af krigen, fordi det er gået op for folk, at det ikke kun er i forbindelse med olie, at vi skal være uafhængige af visse stater. Det er også meget rart selv at have gas. “

Dansk produceret biogas er noget vi har haft fokus på siden Vores opstart i 2012, og vi håber på at denne øgede opmærksomhed – omend det til dels er af en trist og beklagelig oprindelse – vil hjælpe til at få branchen cementeret ind i den danske energikæde. Vi ser tydeligt denne stigende tendens i form af Vores fantastiske kundebase, hvor Vi i dag har omtrent 250 anlæg ude hos klimabevidste kunder.

Det er netop Vores kunder der gør arbejdet, vi hjælper blot med at opfylde og udleve de grønne og ambitiøse mål de selv sætter på en mere bæredygtig, hygiejnisk, og økonomisk måde.

 

Læs hele artiklen her.

 

Overvejer du genanvending af madaffaldet i din virksomhed?

Kontakt en af vores konsulenter i Biotrans for rådgivning og afklaring af de muligheder, din virksomhed har for en mere miljøvenlig og effektiv håndtering af madaffald.