Biotrans Nomineret til DBE 2022

Skrevet af Laura Pihl den 27. okt 2022

Vi har haft et fremragende år, med flere messe-besøg, vækst i firmaet , og nu op til flere nomineringer til bæredygtige priser.
Til vores aktive ‘SDG tech Awards’ nominering, kan vi nemlig nu offtenliggøre at vi yderligere er blevet nomineret til ‘Det Bæredygtige Element’ prisen i kategorien ‘Løsningen’, et samarbjede mellem ‘Building Green’ og ‘WE BUILD DENMARK’.
Denne nominering er af selve vores system som en helhed, hele det cirkulære og lukkede system vi som firma tilbyder til håndteringen af madaffald og produktionen af grøn energi fra dette – og vi er utroligt taknemmelige og beærede for anerkendelsen af vores “bæredygtige hjertebarn”.
‘Det Bæredygtige Element’ hædrer dem der er med til at gøre en forskel i byggebranchen og hjælpe med at gøre den grønnere. Derfor er vi særligt beærede at vores indsatser bliver anerkendt til en nominering blandt alle de andre bæredygtigheds-fokuserede firmaer og personer i puljen.
Et stort tillykke til alle nominerede, og tak for jeres grønne indsatser i klimaets navn.
Sammen kan vi vende byggeri fra at påvirke miljøet negativt, til rent faktisk at kunne bidrage positivt til den grønne dagsorden; tak til ‘Building Green‘ og ‘WE BUILD DENMARK’ for at bringe fokus på dette og skabe forbindelser i netværket.
Tak for nominationen, vi glæder os til at følge forløbet.

 

Overvejer du genanvending af madaffaldet i din virksomhed?

Kontakt en af vores konsulenter i Biotrans for rådgivning og afklaring af de muligheder, din virksomhed har for en mere miljøvenlig og effektiv håndtering af madaffald.