Biotrans på begge sider af Storebælt

Skrevet af Laura Pihl den 14. sep 2021

Sommeren er nu endeligt slut og vi er alle tilbage på pinden igen. I anledning af starten af det nye arbejdsår vil vi gerne komme med en påmindelse; måske har du allerede set det hvis du har fulgt med på diverse sociale medier platforme vi har, eller lagt mærke til en ny lokation under 

fanen “kontakt”, men vi har i foråret udvidet firmaet. Udover vores første hjemmebase – og lager – i Odense, har vi nu slået dørene op for vores nye matrikel på Sjælland. 

Det nye kontor befinder sig faktisk i baghaven af vores første kunder fra opstarten af Biotrans, Slagelse Sygehus, og vi holder sådan af at komme vores kunder ved, nye som gamle.

 

Så vil du besøge os til en konsultation, en kop kaffe, eller blot se vores fint indrettede lokaler, kan du nu komme forbi kontoret i Slagelse hos Søren Pihl, Patrick og Gitte på Sverigesvej 16, 4200 Slagelse.

Overvejer du genanvending af madaffaldet i din virksomhed?

Kontakt en af vores konsulenter i Biotrans for rådgivning og afklaring af de muligheder, din virksomhed har for en mere miljøvenlig og effektiv håndtering af madaffald.