Biotrans Sommerfest 2022

Skrevet af Laura Pihl den 17. sep 2022

 

Vi er et firma der er bygget op på en idé om et hjælpemiddel til et bæredygtigere erhverv, og Vi er et firma der fra dag 1 og til i dag bliver kørt af et fantastisk hold mennesker der deler samme grønne visioner for verden. Uden disse dejlige mennesker ville der slet ikke være noget “Biotrans”; derfor var det selvfølgelig tid til at fejre os alle og selvfølgelig de sidste sommerlige fornemmelser til Biotrans’ Personale-Sommerfest 2022.

 

Det var en fantastisk dejlig dag i skønne omgivelser i det sydfynske hos Hotel Christiansminde, Vores kunder gennem mange år. Vores fantastiske og dedikerede kunder og samarbejdspartnere var klart også et punkt over fejringslisten, og der blev ellers fejret igennem med god mad og drikke, og en smuk solnedgang til slut.

Tak til vores kollegaer for deres vanvittigt flotte indsats i medgang og modgang, og til kunder og samarbejdspartnere ligeså, for at kæmpe med os i klimaet og bæredygtighedens navn.

 

Overvejer du genanvending af madaffaldet i din virksomhed?

Kontakt en af vores konsulenter i Biotrans for rådgivning og afklaring af de muligheder, din virksomhed har for en mere miljøvenlig og effektiv håndtering af madaffald.