Biotrans udvalgt til Top 50 Nordiske Impact Virksomheder

Skrevet af Laura Pihl den 24. aug 2022

 

Vi er hos Biotrans enormt beærede og stolte over at blive udvalgt som ét af 50 Nordiske Top Impact Firmaer i 2022; især i så imponerende og fokuseret et felt som alle 50 på listen er en del af.

Biotrans er født på en idé om, at en mere skånende og bæredygtig metode til et eksisterende felt var lige i sigte men blot skulle realiseres. Det er lyse idéer som denne der er at finde i alle kroge og hjørner af erhvervslivet, der er fremtiden; især hvis Vi skal give kloden en chance. Ingen kan dog klare det ene og alene, og det er ikke en børneleg at opstarte et nyt firma, uanset hvor banebrydende og miljøbevidst den er.

The One Initiative er en fantastisk platform for sigtbarheden af alle de firmaer ligesom Os, der er grundlagt med tanker på bæredygtighed og fremtiden. Læs mere om initiativet her på Deres hjemmeside, og se også Top 50 listerne fra 2019, 2020, og 2021.

 

Overvejer du genanvending af madaffaldet i din virksomhed?

Kontakt en af vores konsulenter i Biotrans for rådgivning og afklaring af de muligheder, din virksomhed har for en mere miljøvenlig og effektiv håndtering af madaffald.