Building Green og DBE 2022

Skrevet af Laura Pihl den 12. nov 2022

Vi er hos Biotrans efterhånden en håndfuld der er pænt rutinerede når det kommer til at være på messe, men alligevel fik vi nogle helt nye og unikke oplevelser ind på Building Green sidste uge.
Først og fremmest var næsten hele Biotrans Hjemme-holdet med i løbet af dagene, og det var helt fantastisk at være samlet uden for kontoret blandt andre bæredygtigheds-fokuserede.
Ydermere var vi blandt de nominerede finalister til “Det Bæredygtige Element” i kategorien “Løsningen”; rettere sagt, så var vores løsning, selve Biotrans systemet som en helhed nomineret.
Vi er utroligt taknemmelige og beærede over anerkendelsen for vores system og bidraget det kan gøre for det bæredygtige byggeri.
En pris i dette knivskarpe og stærke felt blev det desværre ikke til i denne omgang, men med hvor stor en forskel alle nominerede gør for miljøet og den grønne omstilling, så vil vi mene at et “win” for én er et “win” for os alle!
Dét sagt, så ønsker vi et kæmpe tillykke til både vores medfinalister Altiflex, og selvfølgelig vinderne Søuld. Tak for Jeres fantastisk arbejde!
Tak for i år til Green Building, WEBUILDDENMARK, og alle Jer der kom forbi vores stand, og tak for at rette fokus mod det bæredygtige byggeri og grønt erhverv både i dag og i morgen.

Obs: Der er meget mere content fra Building Green at finde på vores Facebook, Instagram, og LinkedIn.
Vi kan næsten ikke vente til Building Green 2023!

Overvejer du genanvending af madaffaldet i din virksomhed?

Kontakt en af vores konsulenter i Biotrans for rådgivning og afklaring af de muligheder, din virksomhed har for en mere miljøvenlig og effektiv håndtering af madaffald.