Hvad indebærer en “special”løsning?

Skrevet af Laura Pihl den 19. mar 2023

Når vi som firma reklamerer med at tilbyde “special”løsninger, så er det fordi at vi går op i at skræddersy lige præcis dén løsning der passer bedst hos en given kunde – det gælder fra ende til anden, og meget mere til!

Eksempelvis er det her hos nye kunder Hotel Koldingfjord hvor Vores to installatører, Anders og Martin, nyligst har været og installere Deres nye system. Installationen tog 3 hverdage fra de første placeringer (både tank, rørsystem, og kværn) blev mærket af, til BioMasteren stod klar og funktionsdygtig i køkkenet.

 

 

Ved denne installation har en nødvendighed for rørplaceringen blandt andet involveret at dirigere dem langs loftet, og så kan det godt være med at holde tungen lige i munden – heldigvis er Vores installationshold knivskarpe og dygtige, så selv de mere utraditionelle løsninger er ingen sag.

Udover rørplaceringen er andre skræddersyede aspekter af Vores system blandt andet kværnens størrelse, kværn på salgs- eller lånsbasis, om den er ny eller “genbrugt”, og meget mere. Alt dette afhænger af både det specifikke køkkens størrelse, hvad skala produktionen ligger i, budget, lokation, m.m..

 

 

Bæredygtighed på arbejdspladsen skal ikke kun være godt for miljøet, det kan også sagtens være den mest praktiske og økonomiske beslutning, med et system fra Biotrans.

 

Kontakt en af Vores salgsansvarlige i dag for at høre mere om Vores system, hvad Vi tilbyder, og hvordan det kan gavne Jer og Jeres specifikke behov og målsætninger.

Overvejer du genanvending af madaffaldet i din virksomhed?

Kontakt en af vores konsulenter i Biotrans for rådgivning og afklaring af de muligheder, din virksomhed har for en mere miljøvenlig og effektiv håndtering af madaffald.