Interview m. Direktør Jan G. Larsen og Køkkenchef Tina M. madsen

Skrevet af Laura Pihl den 14. jun 2022

“Hver gang vi har fået tømt kværnen, får vi nogle tal på, hvor mange biler har kunne køre på benzin, eller hvor meget strøm er der blevet sparet i forbindelse med lige præcis vores bidrag til at spare CO2”

– Tina Møhring Madsen, Køkkenchef på Nyborg Strand

 

Det er yderst vigtigt for os at Vi holder Os partout med Vores kunder og Deres grønne visioner og erfaringer med Vores system og samarbejde i dagligdagen; og ligeså er det vigtigt at Vi kan fortælle om de erfaringer Vi lærer om til Vores andre kunder, samarbejdspartnere, og alle andre grønne hoveder derude. Derfor sender vi vores kære videograf Patrick ud på opgaver ved forskellige kunder, for at se Deres arbejdsdag og hvad de har at fortælle om klima-kampen direkte i storkøkkenet, og hvordan et biotrans-system hjælper dem med at nå Deres klima-mål.

Vi har længe været i samarbejde med Nyborg Strand om en bæredygtigere dagligdag over hele pladen, og Patrick har derfor været på besøg for at høre om Deres daglige grønne tiltag og erfaringer med Vores system.

 

“Grunden til at Biotrans blev valgt var, at de havde en løsning, der var fremtidsrettet. På det tidspunkt kunne vi godt se, at dét at slæbe rundt på store tønder med madaffald, var hverken hygiejnisk eller praktisk fornuftigt. Og så er vi optaget af den cirkulære økonomi (…) det er helt i tråd med vores DNA, og hvad vi ønsker at have som kultur her i huset”

– Jan grimstrup Larsen, Direktør ved Nyborg Strand

 

Hør Direktør Jan Grimstrup Larsen og Køkkenchef Tina Møhring Madsen fortælle om Nyborg Strands grønne visioner, og hvorfor der har valgt præcis den løsning de har i dag – diverse interviews kan ses på Facebook, LinkedIn, og her i videobiblioteket, og så kan der findes extra indhold i Reel-format på Vores Instagram.

Overvejer du genanvending af madaffaldet i din virksomhed?

Kontakt en af vores konsulenter i Biotrans for rådgivning og afklaring af de muligheder, din virksomhed har for en mere miljøvenlig og effektiv håndtering af madaffald.