Bliv Servicekoordinator for Biotrans på vores kontor i Slagelse

Jobansøgning Servicekoordinator

 Får du energi og begejstring, når du har flest opgaver på telefon, mail og SoMe med masser af kunder, kollegaer og leverandører? Interesserer du dig for den grønne omstilling og arbejdet med at gøre en forskel både på arbejde og i fritiden? Så har du her chancen for et job, hvor du både kan gøre en forskel for din arbejdsplads, dine kollegaer og dig selv, men samtidig i særdeleshed være med til at gøre en forskel for vores omverden. 

Vi arbejder med at mindske madspild og at mindske spild af madaffald, og denne funktion er hele kernen i dette job. Du skal koordinere alle vores indsatser med at indsamle og genanvende madaffald, du skal koordinere periodiske servicebesøg hos vores kunder, og du skal hjælpe til i situationer, hvor de har brug for et godt råd eller en hurtig planlægning for at komme videre, hvis der opstår udfordringer i brugen af systemet.

Virksomheden

Biotrans Nordic er en veldrevet og velrenommeret virksomhed inden for grøn håndtering af biomasse fra professionelle produktionskøkkener – primært i Danmark. Vi arbejder med at genanvende organisk affald som en ressource på en nyskabende måde og samtidig forbedre arbejdsmiljø, hygiejne og skadedyrsproblematikker. I vores hverdag har vi fokus på fire værdiområder i vores samarbejde: respekt, positiv kommunikation, tillid og mangfoldighed – og med vores hovedformål ”Fra madaffald til grøn energi” arbejder vi med at fortælle, vise vejen, medvirke og tag action som primære elementer.

Om stillingen

Som servicekoordinator er du det koordinerende led i vores indsatser indenfor primært service, tømning, men til dels også installation. Din rolle er at planlægge indsatser i dialog med både kunder, kollegaer og leverandører. Din rolle er at være selvkørende, fremadtænkende og indbegrebet af både ekstrem god service og godt købmandsskab.

Du besvarer eller forfatter mails, tilbud, telefon og medvirker til vores kommunikation på sociale medier med gode råd og tips. Du er ”first line of contact” for vores kunder, er altid hurtig på telefonen, struktureret og serviceminded.

Kvalifikationer og kompetencer

Som person er du udadvendt, glad og har smittende humør. Du fremstår glad og imødekommende på telefonen, er særdeles velformuleret på skrift og taler gerne flere sprog – minimum engelsk eller tysk. Du arbejder selvstændigt, er struktureret og vant til at arbejde med flere opgaver på samme tid.

Du må meget gerne have erfaring fra lignende stillinger – måske som koordinator, teknisk koordinator, receptionist, serviceøkonom, markedsøkonom e.l. En relevant teknisk eller videregående uddannelse er ikke et krav – men et stort plus!

Du skal være udpræget teamplayer og naturligvis meget gerne have både hjerte og miljøhjerte på rette sted. Du tilbydes en spændende, udfordrende stilling i en 100 % dansk miljøvirksomhed med gode kollegaer, åbent og uhøjtideligt arbejdsmiljø og klar ambition om at være førende, innovativ og forandrende. Du får rig mulighed for selv at påvirke vores indsatser og kan medvirke til at forme din hverdag i et fleksibelt arbejdsmiljø.

Stillingen er på fuld tid med start snarest muligt senest 1. juli 2021. Arbejdspladsen er Sverigesvej 16, 4200 Slagelse i normal kontortid med mulighed for flextid efter behov.

Ansøgning

Send din ansøgning samt CV til Søren Pihl på pihl@biotrans-nordic.com eller via SoMe. Hvis du har opklarende spørgsmål, er du velkommen til at ringe til samme på 61 61 27 90.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Du finder en printvenlig version af ansøgningen her.

 

Overvejer du genanvending af madaffaldet i din virksomhed?

Kontakt en af vores konsulenter i Biotrans for rådgivning og afklaring af de muligheder, din virksomhed har for en mere miljøvenlig og effektiv håndtering af madaffald.