LOOP Forum 2023

Skrevet af Laura Pihl den 03. maj 2023

Vi har igen i år haft æren og fornøjelsen af at være udstillere på LOOP Forum; i år sendte vi Finn og Simon afsted til at bemande vores stand. Det blev til 2 forrygende dage, med deling af bæredygtig og spændende viden på kryds og tværs af besøgende og udstillere.

Én af de mange grunde til vi holder af LOOP Forum er at de, sammen med udstillerne, skaber et fantastisk fokus mod grøn færden, bæredygtighed, og cirkulær økonomi til alle der er interesserede – og det er udefra fremmødet at dømme mange!

Tak til LOOP og til Clean for endnu et fantastisk år, og for så knivskarp og fænomenal en messe.

Hvis du ikke nåede med til LOOP i år, så er der mange flere grønne og bæredygtighedsfokuserede messer i vente i løbet af året. Måske ses vi til den allerførst afholdte “Reboot” i Odense Congress Center sidst i November? Der er efterhånden en stærk række udstillere der har tilsluttet sig os på deltagerlisten og glæder sig til eventet.

Overvejer du genanvending af madaffaldet i din virksomhed?

Kontakt en af vores konsulenter i Biotrans for rådgivning og afklaring af de muligheder, din virksomhed har for en mere miljøvenlig og effektiv håndtering af madaffald.