Mindre Slid med Vores Rullevogn

Skrevet af Laura Pihl den 17. apr 2022

Spanden tippes over kanten uden besvær

Vi går ikke kun op i miljøet når det kommer til klima, men også mindst ligeså meget når det kommer til arbejdsmiljøet; derfor har Vi udviklet blandt andet denne rullevogn, der mindsker slid, slæb, og tunge løft af spande med madaffald.

 

Vognen kan justeres i højden, så den hviler helt perfekt på Bio-Masteren i dit køkken, og så er den monteret med hele 5 hjul, så den kan komme rundt om alle “forhindringer” der kan være på vejen. Du skraber blot det organiske materiale direkte fra skærebrættet på bordet ned i vognen, triller den nemt og hurtigt hen til kværnen, og så skal du blot tippe den ind over.

 

Vognen er et idéelt redskab til et køkken med Vores system implementeret, til dem der ønsker færre løft, mindre besvær, og færre ture frem og tilbage mellem skærebræt og Bio-Master. Er du interesseret i at se og høre mere om rullevognen? Så kan du se den i aktion på Vores Facebook og LinkedIn i videoform, og Vi sidder altid klar på kontoret til et opkald eller besøg, til at uddybe vognens mange fordele i arbejdsdagen.

Overvejer du genanvending af madaffaldet i din virksomhed?

Kontakt en af vores konsulenter i Biotrans for rådgivning og afklaring af de muligheder, din virksomhed har for en mere miljøvenlig og effektiv håndtering af madaffald.