Ny Animationsvideo om Biotrans-Systemet

Skrevet af Laura Pihl den 25. aug 2023

Biotrans er grundlagt på en kerne-idé om en overordnet mere bæredygtig måde hvorpå man kan håndtere uundgåeligt madaffald, og sætte hvad der ellers havde være spild tilbage i miljøkæden ved at omdanne det til både grøn energi og gødning.

I led med at få budskabet om mulighederne for de bæredygtigheds-bevidste køkkeners madaffaldshåndtering ud, har vi fået udarbejdet en virkelig fin animationsvideo på baggrund af det lukkede og fuldautomatiske system vi hos Biotrans tilbyder vores kunder.

Videoen viser blandt andet nogle af de bagtanker vores kunder har når de anskaffer sig en Biokværn til dagligdagen i køkkenet, samt de forskellige trin i selve processen, lige fra start, til slut, og om og om igen i cyklussen.

Selve videoen kan findes i videobiblioteket her på hjemmesiden, samt vil den blive delt på samtlige af vores sociale medier.

Hvis du resonerer med idéen om at omdanne jeres madaffald til grøn energi og gødning, og samtidig få et system der optimerer bæredygtighed og klimavenlig håndtering af madaffald samt minimerer lugt-gener, utøj, og tunge løft, så kontakt os i dag for at høre mere.

 

Overvejer du genanvending af madaffaldet i din virksomhed?

Kontakt en af vores konsulenter i Biotrans for rådgivning og afklaring af de muligheder, din virksomhed har for en mere miljøvenlig og effektiv håndtering af madaffald.