REBOOT 2023

Skrevet af Laura Pihl den 14. jan 2023

Foto: occ.dk

Året 2022 var et der for os var fyldt godt op med forskellige messedeltagelser, grønne Awards, og andre bæredygtigheds-events i kalenderen; og 2023 bliver ikke anderledes! Vi er nemlig de allerførste tilmeldte udstillere til det helt nye bæredygtighedsevent REBOOT i Odense Kongrescenter til November i år.

REBOOT er et nyt event hvor hovedtemaet er promoveringen af bæredygtighed for firmaer og organisationer. Der vil man blandt andet kunne dele sine erfaringer, og hente ny viden og ideer til at inkorporere bæredygtige tiltag og komme de nye lovgivninger i møde.

Der er mange forskellige gevinster at høste ved at have fokus på øget bæredygtighed inden for alle dele af værdikæden i et givent firma/virksomhed, det handler bare om at vide hvordan man skal høste dem.

Vi ser utroligt meget frem til at deltage den 29-30 November, og Vi glæder os til at se hvem der ellers slutter sig til os på udstillerlisten.

Læs hele deres fine artikel om vores deltagelse her: https://reboot-event.dk/byd-velkommen-til-biotrans-reboots-allerfoerste-udstiller/

Overvejer du genanvending af madaffaldet i din virksomhed?

Kontakt en af vores konsulenter i Biotrans for rådgivning og afklaring af de muligheder, din virksomhed har for en mere miljøvenlig og effektiv håndtering af madaffald.