Assens Madservice producerer 20 forskellige hovedretter hver uge. Med BioMaster kværnen fra BioTrans Nordic afhentes det organiske affald hver anden måned, hvor de tidligere kunne fylde en “grisespand” med organisk affald hver dag.

Assens Madservice

Økonomi og arbejdsmiljø var afgørende

Assens Madservice har valgt BioMaster kværnen, da det var en økonomisk fordelagtig løsning i forhold til deres tidligere løsning. Men også fordi løsningen giver et bedre arbejdsmiljø og samtidig gavner miljøet.

Leder for Assens Madservice Line Hansen fortæller:
“Biokværnen fungerer rigtigt godt, og vi er sluppet for tunge løft og håndtering af spande. Biokværnen er meget arbejdsvenlig og nem at arbejde med.”

Tidligere brugte de ‘grisespande’ til deres madaffald, det medførte en del arbejde med at køre fyldte spande ud og hente nye ind. “Spandene stod i køkkenet og det lugtede forfærdeligt“, siger Line Hansen og fortsætter:

“Vi minimerer selvfølgelig vores madaffald så meget så muligt, men med den størrelse vi har, vil der altid være produktionsaffald. I dag kommer affaldet direkte i biokværnen og så er det væk.”

Besøg kundens website
Se flere referencer

Overvejer du genanvending af madaffaldet i din virksomhed?

Kontakt en af vores konsulenter i Biotrans for rådgivning og afklaring af de muligheder, din virksomhed har for en mere miljøvenlig og effektiv håndtering af madaffald.