For Hotel Christiansminde handler det om at udnytte råvarerne bedst muligt og gerne lokale råvarer. Derfor er ressourceudnyttelse også en del af helhedstankegangen.

Vildmarkstankegangen er omdrejningspunktet, hvor råvarerne findes ude i naturen og kan være en del af oplevelsen, når man besøger Hotellet.

Hotel Christiansminde

Arbejdsmiljø og hygiejne var i fokus

BioTrans systemet har øget fokus på, hvor ressourcerne går hen.

På Hotel Christiansminde er der ikke længere diskussion om tunge løft eller om hvem, der skal hjælpe når spandene til madaffald skal ud af køkkenet. BioTrans-systemet har lettet arbejdsgangen i køkkenet og forbedret både arbejdsmiljø og hygiejne i køkkenet.
Direktør Holger Brodersen udtaler:

Systemet har gjort det nemt i hverdagen – færre tunge løft, mindre lugt og mindre snavs. Samtidig har det øget fokus på, hvor ressourcerne går hen.

Affaldet fjernes hurtigt via BioMasteren og som Holger Brodersen påpeger “det fremmer lysten til at holde køkkenet opryddet“.

Tidligere var spandene et irritationsmoment. Nu er fokus flyttes til at handle om ressourcer frem for transport og håndtering.

Vi bruger flere og flere friske råvarer i produktionen, og med friske råvarer vokser mængden af af skrald. Systemet klarer også, når der er jord på grønsagerne. Vi benytter mange lokale råvarer og kværnen sørger for recirkulering og tankegangen – jord til bord“, udtaler en engageret direktør.

Besøg kundens website

Se flere referencer

Overvejer du genanvending af madaffaldet i din virksomhed?

Kontakt en af vores konsulenter i Biotrans for rådgivning og afklaring af de muligheder, din virksomhed har for en mere miljøvenlig og effektiv håndtering af madaffald.