Ring til os på tlf.: +45 70 25 84 00

Hotellet har generelt fokus på at undgå madspild. Men der vil være affald, det kan ikke undgås. Jan Brink-Petersens ser også en værdi i, at dette affald går til energi, at CO2 udledningen reduceres og vægter at undgå ‘svinespande’ i køkkenet.

Hotel d’Angleterre

Hotel d’Angleterre valgte BioMaster systemet

Da d’Angleterre på Kongens Nytorv stod klar efter en større renovering, var det med BioMaster-kværnen fra BioTrans i køkkenet. Teknisk direktør Jan Brink-Petersens erfaringer fra andre hotellers affaldshåndtering var afgørende, da han skulle vælge løsning til hotellet.

BioMaster systemet har langt oversteget mine forventninger. Jeg havde en skepsis i forhold til mekanikken, da jeg kendte andre løsninger, der var på markedet, men systemet fra BioTrans virker“, siger Jan Brink-Petersen.

Den tekniske direktør fremhæver, at systemet fungerer rigtigt godt. Ud fra sammenligning med anden håndtering af organisk affald er BioMaster-systemet tilbagebetalt på under 3 år.
Læs mere om det renoverede hotel

Besøg kundens website
Se flere referencer

Overvejer du genanvending af madaffaldet i din virksomhed?

Kontakt en af vores konsulenter i BioTrans Nordic for rådgivning og afklaring af de muligheder, din virksomhed har for en mere miljøvenlig og effektiv håndtering af madaffald.

Har du spørgsmål til vores system? Spørg her!Eller ring til os på tlf.:
+45 70 25 84 00