Hotellet har generelt fokus på at undgå madspild. Men der vil være affald, det kan ikke undgås. Jan Brink-Petersens ser også en værdi i, at dette affald går til energi, at CO2 udledningen reduceres og vægter at undgå ‘svinespande’ i køkkenet.

Hotel d’Angleterre

Hotel d’Angleterre valgte BioMaster systemet

Da d’Angleterre på Kongens Nytorv stod klar efter en større renovering, var det med BioMaster-kværnen fra BioTrans i køkkenet. Teknisk direktør Jan Brink-Petersens erfaringer fra andre hotellers affaldshåndtering var afgørende, da han skulle vælge løsning til hotellet.

BioMaster systemet har langt oversteget mine forventninger. Jeg havde en skepsis i forhold til mekanikken, da jeg kendte andre løsninger, der var på markedet, men systemet fra BioTrans virker“, siger Jan Brink-Petersen.

Den tekniske direktør fremhæver, at systemet fungerer rigtigt godt. Ud fra sammenligning med anden håndtering af organisk affald er BioMaster-systemet tilbagebetalt på under 3 år.
Læs mere om det renoverede hotel

Besøg kundens website
Se flere referencer

Overvejer du genanvending af madaffaldet i din virksomhed?

Kontakt en af vores konsulenter i Biotrans for rådgivning og afklaring af de muligheder, din virksomhed har for en mere miljøvenlig og effektiv håndtering af madaffald.