NIRAS ønskede en effektiv løsning til bortskaffelse af madaffaldet fra kantinedriften. Kravet til løsningen var miljøvenlighed og at forbedre arbejdsmiljøet for medarbejderne i kantinen.

Før blev affaldet bortskaffet i almindelige affaldscontainere. En proces der både var fysisk krævende og tog tid, da alt affald skulle bæres ned i gården af personalet.

I forlængelse af flytningen til det nye domicil, var det naturligt for NIRAS at effektivisere bortskaffelsen af madaffaldet i den nye kantine, og derfor blev der indgået et samarbejde med BioTrans Nordic.

NIRAS

Flot CSR profil og godt arbejdsmiljø går hånd i hånd

NIRAS har fået en effektiv løsning til bortskaffelsen af kantinens madaffald. En styrket CSR profil og effektivitet i den daglige drift, er nogle af de fordele, NIRAS har opnået med en BioMaster i kantinen.

NIRAS, der har til huse i Allerød, er den tredje største rådgivende ingeniørvirksomhed i Danmark. Virksomheden arbejder aktivt med flere forskellige projekter og løser både lokale og globale udfordringer for en bred vifte af kunder. NIRAS er bl.a. ledende inden for vandsektoren, miljøområdet og udviklingsbistand.

Kunden fortæller

Den løsning, vi har fået, er i god tråd med vores virksomheds CSR Profil. Vi har stort fokus på at minimere miljøbelastningerne. Som eksempel kan nævnes montering af solceller på virksomhedens domicil og ingen brug af pesticider på de grønne arealer. Derfor var det ligeledes naturligt for os, at vælge en miljøvenlig bortskaffelse af vores affald. Hertil var en BioMaster den optimale løsning og med god rådgivning fra BioTrans Nordic, har vi fået et system, der passer til vores virksomhed.

Nu har vi opnået en forbedring af arbejdsmiljøet og kan bortskaffe vores affald med god samvittighed velvidende om, at det foregår på en miljørigtig måde.

“Vores medarbejdere, der bruger systemet i dagligdagen, oplever et langt mere effektivt arbejdsflow og mindre belastning i deres fysiske arbejde.”

Samarbejdet med BioTrans Nordic har været godt og effektivt. Projektet var gennemtænkt fra starten, så det passede til vores behov.

BioTrans Nordic er en professionel samarbejdspartner, der leverer løsningen til tiden, og de har sørget for et godt forløb, hvor kommunikation har været i fokus fra første møde til den færdiginstallerede løsning.”

Jesper Løvenhardt Henriksen,  Facility manager/Indkøbschef

Besøg kundens website

Se flere referencer

Overvejer du genanvending af madaffaldet i din virksomhed?

Kontakt en af vores konsulenter i Biotrans for rådgivning og afklaring af de muligheder, din virksomhed har for en mere miljøvenlig og effektiv håndtering af madaffald.