Rullevognen – aflastning efter behov

Skrevet af Laura Pihl den 31. maj 2023

Grøn Vækst i Fokus og på Mål

Et af vores fokuspunkter som bæredygtigt firma er at konstant holde os opdaterede med nye udviklinger inden for grønt erhverv, og vokse og gro med vores kunder for at kunne tilbyde de bedste, mest praktiske, og mest bæredygtige produkter og løsninger i led med vores system.

 

Nye Hjultyper til Rullevognen

Derfor har vi i løbet af det sidste år blandt andet tilføjet en ny type hjul til vores rullevogne, der kan tilvælges efter ønske og behov over vores hidtil brugte hjul. De nye hjul er med en fælge af polypropylen, og en vognbane af afsmitningsfri grå termoplastisk gummi med DIN kuglelejer) – i modsætning er de andre hjule udelukkende af plastik.

 

Den originale hjultype

Den nye hjultype

Fordelen ved kompositionen af disse nye hjul er at de er langt mere modstandsdygtige i et industrikøkkens hverdag; både i forhold til rengøringsmidler til gulvenes og generel slid da de andre kan sætte sig “fast”. Ydermere erfarer vi at der er væsentligt mindre “brugsstøj” med gummihjulene.

 

 

 

En skrædderrsyet hjælper

Selve rullevogn-modellen tilpasses også efter behov på flere punkter; i forhold til den generelle størrelse af spanden, kan der vælges fuld eller halv størrelse, og den fulde størrelse kan inddeles i to rum til opdeling af rest-typer.

Halv størrelse spand

Fuld størrelse – opdelt

Højden af rullevogne er justerbar, og kan indstilles til at gå perfekt ind over jeres kværns kant så indholdet blot er til at vippe ned i. Rengøring er nemt klaret, da spanden tåler at gå i opvaskemaskine.

Rullevognen er godkendt af Arbejdstilsynet og lever op til kravene omkring
løft, træk, og skub.

Det er muligt at tilkøbe ekstra spande efter ønske. Spandens dimensioner kan ses i billedet herunder, og højden kan justeres fra 750-850cm; den fulde størrelse spand kan indeholde 27L.

 

 

Vil du vide mere?

Hør mere om vores rullevogne, de forskellige muligheder efter behov, og vores system generelt på vores hjemmeside, eller kontakt os i dag på mail eller telefon for rådgivning om jeres specifikke situation og behov.

 

Overvejer du genanvending af madaffaldet i din virksomhed?

Kontakt en af vores konsulenter i Biotrans for rådgivning og afklaring af de muligheder, din virksomhed har for en mere miljøvenlig og effektiv håndtering af madaffald.