Samarbejdspartnere, Beslutningstagere, og Biogas-anlæg on-site

Skrevet af Laura Pihl den 19. apr 2023

Outreach og aktiv kommunikation omkring bæredygtigt erhverv og drift er noget der ligger os nær hjertet – og Vi er langt fra de eneste!

Vi går op i hele tiden at holde os opdaterede i den bæredygtige dialog mellem os selv, Vores samarbejdspartnere, og bestemt også beslutningstagerne.

Billederne her er et eksempel fra Søren Pihl’s møde hos Region Sjælland med Slagelse Borgmester Knud Vincents, og Driftschef Mogens Fonseca. Snakken gik primært på Region Sjællands mange aktive tiltag i den daglige drift for en bæredygtigere hverdag, og hvordan Vi hos Biotrans bidrager til denne med vores system. Ydermere var det også en præsentation af vores længerevarige samarbejde om en ny og banebrydende måde hvorpå madaffald kan omdannes til grøn energi on-site! Dette kan der læses meget mere om her på hjemmesiden under “Nyheder”.

Vi er taknemmelige for at de danske beslutningstagere og erhvervsdrivende er så fokuserede på klima og bæredygtighed som de er, og gør Deres for at bæredygtig drift ikke kun er det miljø-rigtige valg, men også det økonomiske, det bæredygtige, og det logiske valg!

Tak for snakken, og tak for Jeres indsatser.

 

Overvejer du genanvending af madaffaldet i din virksomhed?

Kontakt en af vores konsulenter i Biotrans for rådgivning og afklaring af de muligheder, din virksomhed har for en mere miljøvenlig og effektiv håndtering af madaffald.