SDG Tech Awards Resultat

Skrevet af Laura Pihl den 15. nov 2021

SDG Tech Awards 2021 er nu overstået, og det blev desværre ikke til en pris for os i denne omgang, men vi er så umådeligt stolte og taknemmelige over vores finaleplads. Prisuddelingen var en fornøjelse og et brag af en aften og vi krydser selvfølgelig fingre for at det ikke er sidste gang vi får muligheden for at deltage i en lignende begivenhed; efter planen skulle vores indsats for landets bæredygtighed kun vokse herfra. Vi tager nominationen med os herfra som et stort rygklap fremad.

Et kæmpe tillykke til alle nominerede og selvfølgelig vindere fra os, at bidrage til den grønne omstilling er den største pris i sig selv men vi er glade over at se den årlige anerkendelse for indsatserne til prisuddelingen.

Sidst men ikke mindst sender vi et kæmpe tillykke afsted til vinderen af kategorien “Best Company”, Siemens Gamesa, for et fantastisk stykke arbejde og en velfortjent pris; Vi ser frem til forhåbentlig mange års samarbejde i bæredygtighedens navn endnu.

Overvejer du genanvending af madaffaldet i din virksomhed?

Kontakt en af vores konsulenter i Biotrans for rådgivning og afklaring af de muligheder, din virksomhed har for en mere miljøvenlig og effektiv håndtering af madaffald.