Biotrans er stolt deltager i projektet Verdensmål i Værdikæden

Skrevet af Bio Admin den 05. nov 2019

Laura Storm, fra Regenerator, giver sit bud på, hvordan man skaber en verden, hvor produkter, services og organisationer efterlader mere værdi end de bruger.

Industriens Fond har sammen med Global Compact Denmark og Danmarks Restauranter og Cafeer igangsat projektet ”Verdensmål i Værdikæden”.

Initiativet vil med afsæt i FN’s 17 verdensmål koble industri og restauratører sammen for at løfte niveauet for den bæredygtige restaurant i Danmark.

Projektet er rent praktisk organiseret i 4 værdikædegrupper, der alle har til formål at identificere, teste og markedsmodne nye løsninger, som kan udbredes på tværs af branchen og øge vækstpotentialet i de virksomheder, som udvikler løsningerne.

I Værdikædegruppe D, som Biotrans er både stolte og glade af at være inviteret med i, arbejdes der hen imod en CO2-neutral restauration. Samtidig med at der fokuseres på, hvordan ellers kasserede fødevarer kan være en ressource og udnyttes til fordel for restaurationen og miljøet.

Projektet startede i start 2019 og er sat til at vare i tre år. Følg løbende med i udviklingen her på siden.

Vil du vide mere om Verdensmål i Værdikæden? Det kan du gøre det her. Du kan også læse om Biotrans’ indsatser på CSR-området her.

 

 

 

Overvejer du genanvending af madaffaldet i din virksomhed?

Kontakt en af vores konsulenter i Biotrans for rådgivning og afklaring af de muligheder, din virksomhed har for en mere miljøvenlig og effektiv håndtering af madaffald.