Mød Biotrans

Biotrans på Reboot Events 

Få følelsen af stemningen de to dage, hvor Biotrans var udstiller ved Reboot Events første bæredygtigheds messe. Vi har været rigtig spændte på at fremvise vores helt store opsætning med alle kværne samt en mindre udgave af vores container-løsning.

Simon og Biotrans på LOOP Forum 2023

Igen i år var Biotrans at finde på LOOP Forum, hvor vi viste vores produkter og løsning frem for potentielle kunder og interesserede fremmødte. Vi havde blandt andet sendt Simon afsted, som også fik chancen for at se på de andre stande på messen.

Finn og Biotrans på LOOP Forum 2023

Igen i år var Biotrans at finde på LOOP Forum, hvor vi viste vores produkter og løsning frem for potentielle kunder og interesserede fremmødte. Finn var på pletten, og her kan du høre om hans tanker og forhåbninger for messen.

Biotrans på LOOP Forum 2023

Få et sneak peek af stemningen de to dage, hvor Biotrans var repræsenteret på LOOP Forum 2023. Vi stod klar til at tage imod potentielle kunder på vores stand.

Mød Gitte fra Biotrans

Gitte er vores serviceblæksprutte, som varetager kontakt til vores kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere. Her kan du få et indblik i Gittes hverdag hos Biotrans.

AD Plant Biotrans x Region Sjælland

Biotrans er ved at udvikle en løsning, hvor madaffald kan omdannes til energi ude hos kunden i stedet for på biogasanlægget. Det sorterede madaffald er så rent, at der ikke er nogle synlige eller usynlige urenheder tilbage, og det kan derfor genanvendes direkte ude hos kunden selv.

ZBC Handelsgymnasiet på besøg hos Biotrans

ZBC handelsgymnasiet i Slagelse har været på virksomhedsbesøg hos Biotrans og vores kunde Region Sjælland. Mathias er elev hos ZBC, og han har lavet en virksomhedsanalyse af Biotrans som en del af sin uddannelse.

Mød Simon fra Biotrans

Simon Harrison er researcher hos Biotrans. Han ved en masse om, hvad der præcis er i vores biotanke, så vi overholder bekendtgørelsen af anvendelse af affald til jordbrugsformål, når vi sender vores madaffald videre til biogasanlæggene.

Mød Emil Fra Biotrans

Emil er handelselev hos Biotrans, og han har allerede fået en masse ansvarsopgaver i virksomheden. Hør mere om Emils gøren og laden, når han inviterer en tur indenfor!

Rundtur på Biotrans’ kontor i Slagelse

Få syn for sagen, når handelselev Emil viser rundt på kontoret og lageret i Biotrans’ Sjællandsafdeling i Slagelse.

Biotrans på SDG Tech Awards 2023

Søren, Laura og Patrick var en tur forbi Dansk Industri, hvor SDG Tech Awards blev afholdt. Her var Biotrans nomineret i kategorien SME (Small & Medium Enterprises). Sådan en nominering er med til at bekræfte os i, at dét vi gør er det rigtige at gøre, og at vi er på vej i den rigtige retning.

Biotrans sommerfest 2022

Årets sommerfest blev afholdt på Christiansminde, som har været med os siden Vores opstart for 10 år siden. Dagen startede med fællesmøde, hvorefter vi fik et kig på deres nye Biomaster PLUS-model, som de for nyligt har opgraderet til. Dagen sluttede med sommerfest, hvor vi både havde sommerligt vejr, sejltur, god øl, lækker mad, og fremragende selskab.

Hvem er Biotrans?

Få indblik i hvem vi er, vores mål og ambitioner, og hvad vi som et grønt-fokuseret firma brænder for. Følg også med på vores rejse og se mere fra vores hverdag på LinkedIn, Facebook og Instagram.

FN’s Verdensmålsdag 2022

Søren Jeberg fra Biotrans var med køkkenleder Mads Dreyer fra Oure Spisehus på scenen i Altinget under FN’s Verdensmålsdag 2022. Her kan du høre dem reflektere over deres dag med debat til Global Compact Network Denmarks projekt “Verdensmål i Værdikæden”.

TechBBQ med Emil fra Biotrans

Emil er handelselev hos Biotrans, og vi følger her den unge mand på hans første messe. Han var nemlig med på TechBBQ, hvor også Finn og Søren var at finde. Han fik mulighed for at opleve messelivet på vores stand og få et indblik i de mange aktiviteter og taler der blev afholdt på de mange scener.

På Loop-messen med Biotrans

Finn var med på Loop-messen efter en måneds ansættelse hos Biotrans sammen med Søren Pihl og Søren Jeberg. Her fik han mulighed for at dele ud af sin tillærte viden om vores totalløsning og kundeportal.

Med Biotrans på FoodExpo

Tag med Biotrans på FoodExpo 2022 i Messecenter Herning. Vi havde vores største biokværn og rullevogn med på udstillingen, og vi fik besøg af kokke, køkkenansvarlige og mange flere interessante mennesker, som vi fik en god snak med.

Mød Anders fra Biotrans

Se med, når vores installatør Anders præsenterer sin hverdag og hør om nogle af de spændende udfordringer og situationer han løber ind ude hos vores mange kunder.

Mød Søren og Søren fra Biotrans

Søren Pihl og Søren Probst Jeberg fra Biotrans forklarer om de mange fordele, du får med vores totalløsning, der omdanner dit madaffald til grøn energi.

Overvejer du genanvending af madaffaldet i din virksomhed?

Kontakt en af vores konsulenter i Biotrans for rådgivning og afklaring af de muligheder, din virksomhed har for en mere miljøvenlig og effektiv håndtering af madaffald.