Mød Biotrans

Biotrans sommerfest 2022

Årets sommerfest blev afholdt på Christiansminde, som har været med os siden Vores opstart for 10 år siden. Dagen startede med fællesmøde, hvorefter vi fik et kig på deres nye Biomaster PLUS-model, som de for nyligt har opgraderet til. Dagen sluttede med sommerfest, hvor vi både havde sommerligt vejr, sejltur, god øl, lækker mad, og fremragende selskab.

Hvem er Biotrans?

Få indblik i hvem vi er, vores mål og ambitioner, og hvad vi som et grønt-fokuseret firma brænder for. Følg også med på vores rejse og se mere fra vores hverdag på LinkedIn, Facebook og Instagram.

FN’s Verdensmålsdag 2022

Søren Jeberg fra Biotrans var med køkkenleder Mads Dreyer fra Oure Spisehus på scenen i Altinget under FN’s Verdensmålsdag 2022. Her kan du høre dem reflektere over deres dag med debat til Global Compact Network Denmarks projekt “Verdensmål i Værdikæden”.

TechBBQ med Emil fra Biotrans

Emil er handelselev hos Biotrans, og vi følger her den unge mand på hans første messe. Han var nemlig med på TechBBQ, hvor også Finn og Søren var at finde. Han fik mulighed for at opleve messelivet på vores stand og få et indblik i de mange aktiviteter og taler der blev afholdt på de mange scener.

På Loop-messen med Biotrans

Finn var med på Loop-messen efter en måneds ansættelse hos Biotrans sammen med Søren Pihl og Søren Jeberg. Her fik han mulighed for at dele ud af sin tillærte viden om vores totalløsning og kundeportal.

Med Biotrans på FoodExpo

Tag med Biotrans på FoodExpo 2022 i Messecenter Herning. Vi havde vores største biokværn og rullevogn med på udstillingen, og vi fik besøg af kokke, køkkenansvarlige og mange flere interessante mennesker, som vi fik en god snak med.

Mød Anders fra Biotrans

Se med, når vores installatør Anders præsenterer sin hverdag og hør om nogle af de spændende udfordringer og situationer han løber ind ude hos vores mange kunder.

Mød Søren og Søren fra Biotrans

Søren Pihl og Søren Probst Jeberg fra Biotrans forklarer om de mange fordele, du får med vores totalløsning, der omdanner dit madaffald til grøn energi.

Overvejer du genanvending af madaffaldet i din virksomhed?

Kontakt en af vores konsulenter i BioTrans Nordic for rådgivning og afklaring af de muligheder, din virksomhed har for en mere miljøvenlig og effektiv håndtering af madaffald.