Awards og medlemskaber

Hos Biotrans arbejder vi for en understøtte den grønne omstilling og skabe en mere bæredygtig fremtid for os alle. Ene kan vi gøre noget, men sammen kan vi gøre meget. Derfor har vi valgt at blive medlem af forskellige organisationer, der samler virksomheder og organisationer, som alle på forskellige måder arbejder med bæredygtighed. På måde kan vi udveksle ideer og lære noget af hinanden, og dermed blive ved med at udvikle os i en grønnere retning.
I forbindelse med vores arbejde for bæredygtighed på flere forskellige områder, er vi blevet tildelt en pris og norminering.

 

Odense Verdensmålspris

Biotrans vandt i 2014 Odense Verdensmålspris – Tidligere Odense Bæredygtighedspris. Prisen gives til et bæredygtigt initiativ i Odense, som er gennemtænkt i forhold til de tre elementer i begrebet bæredygtighed: sociale forhold, miljø og økonomi.

Som anerkendelse af vores arbejde med bæredygtig udnyttelse af madaffald fra køkkener, hvor arbejdsmiljø, hygiejne, ressourceudnyttelse, grøn energi, reduktion af CO2 og økonomi bliver tilgodeset, blev Biotrans tildelt den flotte pris. Vi arbejder fortsat med at understøtte den grønne omstilling og udvikle vore løsning endnu mere.

Vil du vide mere om prisen, kan du klikke her.

 

 

Sustainia

I 2014 var Biotrans blandt de norminerede til Sustania100, som er en årlig guide over de 100 virksomheder, personer og organisationer i verden, der har udviklet grønne løsninger, som kan være med til at realisere visionen om et bæredygtigt samfund.

Det er den internationale tænketank Sustainia, der står bag udgivelsen af Sustainia100, og som arbjeder med at identificere bæredygtige samfundsløsninger verden over.

Du kan læse mere her.

 

 

UN Global Compact

Biotrans er medlem af UN Global Compact, som er et FN-initiativ, der arbejder på at få virksomheder verden over til at tage samfundsansvar, så vi sammen kan skabe en bedre verden og en bæredygtig fremtid for os alle.

Biotrans har forpligtet sig til at arbejde aktivt med 10 principper for ansvarlig virksomhedsførelse, der er baseret på internationalt vedtagne konventioner indenfor menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, miljø og antikorruption.

Du kan læse mere om de 10 principper her.

 

 

State of Green

Biotrans er medlem af State of Green.
State of green er et offentligt-privat  partnerskab grundlagt af den Danske Regering og de private erhvervs- og brancheorganisationer: Dansk Industri, Dansk Energi, Langbrug & fødevarer og Vindmølleindustrien. State of Green arbejder på at øge accelerationen af den grønne omstilling på verdensplan ved at samle alle de førende aktører inden for  feltet energi, klima, vand og miljø i Danmark, og derved skabe forbindelse til internationale interessenter, der vil gøre brug af Danmarks viden og erfaring på området.

Hvis du ønsker at vide mere om State of Green, kan du læse mere her.

Overvejer du genanvending af madaffaldet i din virksomhed?

Kontakt en af vores konsulenter i Biotrans for rådgivning og afklaring af de muligheder, din virksomhed har for en mere miljøvenlig og effektiv håndtering af madaffald.